2777
2789
عنوان

رمان خونا بیاید اسم بهترین رمانامون رو بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 17162 بازدید | 230 پست
جدال پر تمنا رو میشه دانلود کرد

وای ارع خیلی خنده داره بخونش

دوست من فاز گرفت بعد خوندنش الان دوسال تمنا صداش میکنیم

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رمان بسته به سن وسال وسلیقه آدمافرق داره چندوقت پیش اناکارنیناروبه سفارش خیلیاازاینجاخوندم واصلااا ...

اره واقعا اینا سلیقه اییه ب نظرم اینکه یه سریا ژست روشنفکری می گیرن و میگن رمان فشقی نخون ایرانی نخون عامیانه نخون 😑البته من خودم خیلی کم رمان ایرانی و عامیانه میخونم ولی خب نباید ب کسی خرده گرف مهم خوندنه حالا بسته ب سلیقه هرچند یه سری کارهای انلاین رسما چرتن و خوندن این چرت و پرتا آدم عادت میده دیگه حوصله کارهای خوب و نداره

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤
نیش همون حنانه است؟ آخ که من پابه پای حنا اشک میریختم. الانم بعد چندین سال میخونمش و بغضم میگیره برا ...

تب داغ گناه جلد دو هم داره؟

خدمتتون عرض کنم که من هی میزدم مامان ابوالفضل قبول نمیکرد زدم مامان ابوالفظل  غلط املایی درنیارین تامام😐
اسی آبنبات چوبی روبخون😃

خیلی تلخه من یجاهاییش دستامو چنان مشت میکردم انگار من جای اون بودم آخرشم ک معلوم نشد

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
هرکدوم چاپ کنن دلیل به برتری‌شون نیست مثلا هما اصفهانی! بیشترشون سادیسم جنسی دارن انگار نویسنده ها&n ...

وای چی میگی شمااااا

هما تمام رماناش از تاپ ترینا هستن

قرار نبود افسونگر سجاده و صلیب و ....

واقعا هم قشنگ بودن

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../