2777
2789

ميشه لطفا بگيد جز كم خوني چون كم خون نيستم فقط شيش ماهه استرس دارم و شيش ماهه اين مشكل هم دارم خواب رفتگي هم بيشتر سمت چپه و فقط توي خوابه توي روز نيست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اینو تجربه کردم.  مشکلت و  رفع کن بدتر میشی پیاده هر روز نیم ساعت  تند باشه . از آهسته ‌شروع کن.  قبل خواب ده دقیقه حتما حرکات کششی کل بدن داشته باش.  استرس هم درمان  کن.    من همه رو کشیدم. اصلاح تغذیه  تو تایپیکم نوشتم  حتما باید داشته باشی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/تجربه-درمان-افسردگی-خودم?page=1

اگه آزمایش چکاپ بدی و ام آر ای و سالم باشه ماله استرس شدیده که به مرور به بدن آسیب می زنه منم این طو ...

ام ار اي ٧ماه قبل انجام دادم سالم بوده.ولي الان همش ميگم كاش بازم بدم از ترس كرونا نميرم.شما هم توي خواب خواب رفتگي داريد؟

ام ار اي ٧ماه قبل انجام دادم سالم بوده.ولي الان همش ميگم كاش بازم بدم از ترس كرونا نميرم.شما هم توي ...

نه بابا من ۸ سال پیش ام آر آی دادم دیگه لازم نیست می گن اگه بوده تو اون معلوم می شده آره حس می کنم دست و پا ندارم 

نه بابا من ۸ سال پیش ام آر آی دادم دیگه لازم نیست می گن اگه بوده تو اون معلوم می شده آره حس می کنم د ...

توي خواب يا بيداري؟اخه من توي بيداري مشكل ندارم.شما خوب شديد؟چطوي؟

توي خواب يا بيداري؟اخه من توي بيداري مشكل ندارم.شما خوب شديد؟چطوي؟

۹۹ درصد توی خواب برو روانپزشک یا مشاور من الان که فکرم مشغوله باز می شم ولی یه مدت که آرامش داشتم خوب شده بودم