بچه ها دیشب دخترم گوشی باباش رابهم داد که کلیپ براش بذارم باباش هم خوابش برده بود پیدا نکردم توی گالری رفتم توی اینستا و دایرکتش را هم دیدم وااای یه چت با یکی دیدم و یه چندتا چت دیگه ولی اولی خییییلی صمیمی و عاشقانه باهم چت کرده بودن تازه بعدهم که شوهرم کلا منکر همه چی شد و دست رو قرآن گذاشت که با کسی رابطه ندارم و خلاصه بعد کلی دعوا و بحث و کلی چیز که بارش کردم یه عذر خواهی ساده و زوری کرد حتی راضی به عذر خواهی هم نبود واااای اعصابم خرده الان اینستا را به اجبار من پاک کرد اما میخوام بدونم تلگرام و واتس آپ را چطور هک کنم تورو خداااا راهنمایی کنید. نرم افزار ضبط صدا چطوری مخفی نصب کنم تو گوشیش؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زن نوین ،دختر نجیبی است که عشقش به یک ازدواج موفق ختم شود، همسری نیست که در خفا از خیانتهای شوهرش رنج بکشد_ پیردختری نیست که در حسرت عشق نافرجام جوانیش بسوزد، او قربانی شرایط رقتبار طبیعت سرکوب شدهاش نیست.زن نوین قهرمانی است که مستقلانه از زندگی طلب میکند، که اعتماد بهنفس دارد، که علیه بردگی جهانی زنان در مقابل دولت و خانه و جامعه میایستد، که به عنوان نماینده همجنسانش برای حقوقش میجنگد. 📕 آزادى_زنان✍ #الکساندرا_کولنتای
اگه واقعا خیانت کاره درست بشو نیست خودت رو خسته نکن تو که همه جا باهاش نیستی باهاش حرف بزن جدی اگه ن ...
چرا بعضی هاشون به اشتباه خیانت کردن و درست میشن... منتها به قیمت خرد شدن و له شدن ما زن ها😔
زن نوین ،دختر نجیبی است که عشقش به یک ازدواج موفق ختم شود، همسری نیست که در خفا از خیانتهای شوهرش رنج بکشد_ پیردختری نیست که در حسرت عشق نافرجام جوانیش بسوزد، او قربانی شرایط رقتبار طبیعت سرکوب شدهاش نیست.زن نوین قهرمانی است که مستقلانه از زندگی طلب میکند، که اعتماد بهنفس دارد، که علیه بردگی جهانی زنان در مقابل دولت و خانه و جامعه میایستد، که به عنوان نماینده همجنسانش برای حقوقش میجنگد. 📕 آزادى_زنان✍ #الکساندرا_کولنتای
نمیدونم والا حالا من را بگو که اون موقع از شدت ناراحتی و عصبانیت ضربان قلبم اینقدررر زیاد شده یود که هیچ کاری نکردم اصلا یادم نبود برم اسکرین شات بگیرم و مدرک داشته باشم حالا هم آنفالو داده از پیج اش. دیگه رفتم صداش کردم و گفتم کیه و شروع دعوا اونم بلافاصله فحشهای من که تو دایرکت به زنه داده بودم را پاک کرد بعد هم کل چت ها را پاک کرد