2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک پر بازدید

85 بازدید | 19 پست

واقعا چقدر زنامون بدبختن چقدر خودشونو خوار میکنن 

طرف اومده به استارتر میگه برو خونه از دروغ بگو چیزی جا گذاشتم بعد آشتی میکنید

با کمربند کتک خورده بهش میگن مگه زندگی خاله بازیه که تا چیزی شد ول کنی بری

خیلی اعصابم خورد شد 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی ها به هر قیمتی میچسبن به شوهر، آخه شوهری که خیانت کرده ،بی بهانه دعوا درست کرده گفته برو ،وزنی که پول اندازه بلیط نداشته شوهره ریخته که بره ،این زندگی چه زندگیه،تازه بهش می گفتن چطور ۵ ساله بچه نیاوردی ،هنر و فقط تو‌اقدام پشت سر هم میدونن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بعضی ها به هر قیمتی میچسبه به شوهر، آخه شوهری که خیانت کرده ،بی بهانه دعوا درست کرده گفته برو ،وزنی ...

اخه میدونی چیه بعضی وقتا طرف هم بخوادبره جایی رونداره کجابره مجبوربمونه زندگی کنه حالابه هرقیمتی

تازه متاهل شدم وخیلی همسرمودوستدارم نگران آیندمون هستم 
اخه میدونی چیه بعضی وقتا طرف هم بخوادبره جایی رونداره کجابره مجبوربمونه زندگی کنه حالابه هرقیمتی

از روی اجبار اره ،ولی بعصی ها عزت نفس ندارن ،مثلا شوهره هر کاری کنه بدون‌اون‌ خوابشون نمیبره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بعضی ها به هر قیمتی میچسبن به شوهر، آخه شوهری که خیانت کرده ،بی بهانه دعوا درست کرده گفته برو ،وزنی ...

دور از جون شماها زنای اینجا زیاد به حرفاشون نباید گوش داد یه عده خیلی کمی هستن که با فرهنگ هستن  قشنگ معلومه تو چه خانواده اصیلی بودن و زندگی کردن 

بعضیا هم معلومه قشنگ کجا بودن مث بچه ۱۵ ساله حرف میزنن

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
از روی اجبار اره ،ولی بعصی ها عزت نفس ندارن ،مثلا شوهره هر کاری کنه بدون‌اون‌ خوابشون نمیبره 

میدونی ادم باید ازاول مردخودشوبه هرسختی که شده به هرچیزی که دوستداره عادت بده تااون مردعادت کنه اگه اسون بگیری اسونم ازدست میری

تازه متاهل شدم وخیلی همسرمودوستدارم نگران آیندمون هستم