2777
2789
عنوان

من حق ندارم ناراحت بشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 32 پست
آره خودمم اینو فهمیدم این مدت همش من سعی کردم بهش نزدیک بشم ولی میخوام دیگه ب درسم برسم و خودمو سرگر ...

بعضی مردا قلقشون بی محلیه امتحان کن ولی بحث و جدل نکن سرت به کار خودت باشه قهر نکن بهش فرصت بده دلتنگت بشه 

چطوری حل کنم؟ بهش گفتم چی میخوام و از چی ناراحتم اما ب روی خودش نیاورد الانم تو اتاقه فکر کنم خوابی ...

ازش بپرس چشه  بهش بهمون دوس داری در مشکلات کنارش باشی  با ابراز علاقه با ها ش حرف بزن بگو باهات دردو دل کنه از مشکلش باپدرش بکه

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خودمم اینو فهمیدم این مدت همش من سعی کردم بهش نزدیک بشم ولی میخوام دیگه ب درسم برسم و خودمو سرگر ...

مردا ناراحت یا عصبی میشن احتیاج دارن تا تنها باشن و با خودشون کنار بیان اما زنها برعکس حالا وقتی ناراحت بود طرفش نرو تا خودش اروم بگیره

من وقتی از شوهرم ناراحتمو میدونم حق با منه قهر و داد و فریادم جواب نمیده سکوت میکنم فقط سکوووت غذا م ...

من سکوت میکنم عصبانی میشه بعدش میاد ازدلم در میاره صحبتم میکنیم اما فقط یه مدت کوتاه تاثیرشو میبینم دوباره برمیگرده ب حالت قبل

لایک نکنید لطفا❤
مردا ناراحت یا عصبی میشن احتیاج دارن تا تنها باشن و با خودشون کنار بیان اما زنها برعکس حالا وقتی نار ...

این که میگی درست

اما چرا شادیشو با من تقسیم نکرد و رفت با خواهرم بازی کرد این کارش خیلی دلمو شکوند

لایک نکنید لطفا❤
همه چی با صحبت کردن حل میشه بشین ببین مشکل اصلیش چیع!!!همیشه یه چیزایی ک هست خیلیا نمیتونن ب زبون بی ...

تا حالا صد بار گفتم خودشم نمیدونه چی میخواد حس میکنم دوسم نداره دیگه هرچند خیلی برای زندگیمون تلاش میکنه

لایک نکنید لطفا❤
این که میگی درست اما چرا شادیشو با من تقسیم نکرد و رفت با خواهرم بازی کرد این کارش خیلی دلمو شکوند

زیاد دم پرشی حتما ، فاصله بگیر یه کم اما منطقی بدون دعوا بذار تلاش کنه باهات صمیمیت قبل و تجربه کنه

این که میگی درست اما چرا شادیشو با من تقسیم نکرد و رفت با خواهرم بازی کرد این کارش خیلی دلمو شکوند

به نظرم زیادی اویزونش شدی ازت فراری شده یکم دلشو زدی یکم کم محلی کن طرفش نرو اون خودش میاد اما باید صبر داشته باشی

به نظرم زیادی اویزونش شدی ازت فراری شده یکم دلشو زدی یکم کم محلی کن طرفش نرو اون خودش میاد اما باید ...

بلد نیستم کم محلی رو

خواهشا شما ها که بلدید یادم بدید

بدبختی با یه بغل و نوازش همه چی یادم میره

لایک نکنید لطفا❤
بلد نیستم کم محلی رو خواهشا شما ها که بلدید یادم بدید بدبختی با یه بغل و نوازش همه چی یادم میره

خودتو به یه کاری مشغول کن طرف نرو وقتی از سر کار اومد یه چایی بده بعد پاشو برو اشپز خونه یا اتاق لباسارو مرتب کن زیاد صحبت نکن و اینا...