2777
2789
عنوان

من حق ندارم ناراحت بشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 32 پست
تا حالا صد بار گفتم خودشم نمیدونه چی میخواد حس میکنم دوسم نداره دیگه هرچند خیلی برای زندگیمون تلاش م ...

همسر منم همینطوره یا سره کاره یا تو گوشی یا پیش دوستاش.!ولی خوب خداروشکر من دخترمو دارم کل روز شبم باهاش میگذره...🙏😍😍خدایا شکرت .

و ب چیزای دیگه زیاد اهمیت نمیدم 😬😅نمیدونم چرا ولی مهم نیس 

همسر منم همینطوره یا سره کاره یا تو گوشی یا پیش دوستاش.!ولی خوب خداروشکر من دخترمو دارم کل روز شبم ب ...

آخه این که زندگی نیست اسمش☹

دختر و بچه یه روز میرن از پیشمدن همسرمونه که برامون میمونه

لایک نکنید لطفا❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه این که زندگی نیست اسمش☹ دختر و بچه یه روز میرن از پیشمدن همسرمونه که برامون میمونه

چرا ؟؟چون زیاد بهش گیر نمیدمو و همش پاپیچش نمیشم !زندگی نیس؟  

نمیگم ک داره خیانت میکنه وقتی گوشی دستشه مطمعنم داره چیکار میکنه یا گروه چت خانوادگیمون هست ک خودمم توشم یا اینکه تو بازی کلش آف کلنز داره بازی میکنه بقیشم ک سره کاره و شبام اگه زود از سره کار بیاد میره پیش دوستاش میشنن حرف میزنن نمیگم ک اصلااا کنار من نیستو بهم توجه نمیکنه ن ولی منظورم اینه ک بیشتر وقتش اینجوری میگذره عزیزم 😕😃وقتایی هم هست ک باز خیلی عاشقانه میشه خوب😍😂منم همون لحظه رو برای خودم بطور کامل ازش استفاده میکنم!

اگه قرار باشه همون موقع رو به خودم زهر کنم دیگع چیزی نمیمونه و منم ب همینی ک الا وجود داره راضیم... و خدامو شکر میکنم ک خانوادم کامله😍😍😘😘سلامتی دخترمو باباشو ب دنیا نمیدم 😍☺😘

خدایا شکلتتتت😁😁

انشاءالله خداوند برای همه بیاره روزای ک دلشون خوشه....