2777
2789
عنوان

فاویسمیا بیان

58 بازدید | 6 پست

من فاویسم دارم و ازمن  به پسرمم ارث رسیده.میخواستم بدونم اونایی که فاویسم دارن میتونن اعضای بدن اهدا کنن؟چون می‌دونم خون نمیتونن اهدا کنن

دلم ب این خوش بود بعد مرگم اعضامو اهدامیکنن میرم بهشت🤣

شمااخلاق ورفتارت خوب باشه همین دنیابرات بهشته 

راستی شماچندبارتست دادین ک تاییدشدمن بدوتولددخترم مثبت شدچون زردی داشت روز۱۲تولدتکرارکردمنفی شد

بعد۵ماهگی بازتکرارکردمنفی شد

ازمایش اول روک مثبت شدیجاازداددوتای بعدی روهردوروتویمرکز

بخوام مقابسه کنم ازمایشگاه دومی معروف تروجواباش معتبرتره تااولی 

ولی دکترامیگن یبارچون مثبت شده توحواست بایدباشه ننیدونم والاچحوربه 

سابقه ارثی هم داریم مثلاپسرای خانواده پسرپسزخالم پسردخترخالم 

داییم اینادارند

وخدایی که بشدت کافیست
شمااخلاق ورفتارت خوب باشه همین دنیابرات بهشته  راستی شماچندبارتست دادین ک تاییدشدمن بدوتولددخت ...

من خودم بچگیام دوتا باقالی تازه و سبز خوردم در عرض نیم ساعت غش کردن چشمام زرد شد و خون بدنم داشت ازبین می‌رفت که رسوندنم بیمارستان فهمیدن فاویسم دارم.پسرمم وقتی ۳روزش بود تست داد و دیگه ازش تست نگرفتیم.ینی ممکنه اگه دوباره تست بده منفی باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمااخلاق ورفتارت خوب باشه همین دنیابرات بهشته  راستی شماچندبارتست دادین ک تاییدشدمن بدوتولددخت ...

وقتی که میبریدش دکتر حتما بگید تست فاویسمش مثبت بوده چون بعضی از داروها برای ما کشنده است.دور از جون.

من خودم بچگیام دوتا باقالی تازه و سبز خوردم در عرض نیم ساعت غش کردن چشمام زرد شد و خون بدنم داشت ازب ...

معمولاازمادرب پسرمیرسه چون نوزادمن دختربودوزردی عم داشت دکترگفت تکرارکن چندمرتبه یکیش ک توهمون هفاه دوم تولدیکیشم گفت تو۱۲۰روزگی 

برادخترمن باراول مثبت دوباربعدی منفی شد

حالانمیدونم وافعاداره بانداره 

پسرهمسایمونم ارمادرش بارث برده اونم تکرارکرداردخترمن چندروزبزرگتره ولی برااون توتکرارم داشت 

وخدایی که بشدت کافیست
وقتی که میبریدش دکتر حتما بگید تست فاویسمش مثبت بوده چون بعضی از داروها برای ما کشنده است.دور از جون ...

من فقط دکترخودش میبرم اونم درجربانه توپدوندش نوشته 

من بااینکه منفی شده ولی بنارومیزارم بابنکه داره 

وخدایی که بشدت کافیست
معمولاازمادرب پسرمیرسه چون نوزادمن دختربودوزردی عم داشت دکترگفت تکرارکن چندمرتبه یکیش ک توهمون هفاه ...

پس پسرمنم داره احتمال زیاد.دوس نداشتم داشته باشه.چون خودم سختی کشیدم.تو عروسیا که معمولا باقالی پلو با گوشت میدن من میرم بیرون وایمیسم.چون بوش هم بده برام.پسرمم باید اینجوری باشه😑