2777
2789

بچه ها رفیقم اصن پیام نمیده تا پیام بهش بدم میخوام بعد یه هفته برم پیویش و با خاک یکسانش کنم به نظرتون چی بگم که با خاک یکسان شه و نتونه دیگه پیام بده؟واقعا براش مهم نیستم قبلا هم بهش گفتم که پیام نمیده و اینا یه مدت خوب بود ولی الان دیگه پیام نمیده:/یه چیزی بگید که بهش بگم که با خاک یکسان شه

جای شمابودم خطمو. عوص میکردم و یهویی میرفتم اینجور بیشتر میسوزه تجربشو داشتما

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همين كه ندي و اگه پيام دادم جواب ندي و سين نكني كافيه اونجوري خودتو كوچيك كردي

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

از اینا دورم پره چه دوست چه فامیل حتی اونایی که کلی هواشونو داشتم منکه هیچکار نمیکنم هرازگاهی دلم خیلی تنگ میشه ی چیزی میفرستم ولی یول دادم به خودم تا سراغ نگیرن سراغ نگیرم

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

تو خودت میگی اون اصلا پیام نمیده بعد میخوای با خاک یکسانش کنی که دیگه پیام نده؟واقعا نمیفهمم

اون که بهت کاری نداره چی کارش داری 

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍