2777
2789

داریم میریم خونه خودمون ، همسر درگیر کارا اون خونه است منم نشستم بسته بندی، خیلی حوصلم پوکیده، 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم منم 😔😔😔😔😔😔

چه بد موقع است الان، همین جوری خاک تو سر کرونا 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
برای امضات صلوات میفرستم که به واقعیت تبدیل بشه 🌹

آخ جون مرسی عشقم 

وای خونه نو خیلی خوبه💃💃💃💃مبارک باشه.انشاالله دل خوش پاشو اهنگ شاد بزار روحیت خوب کن

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
خوش بحالت خونه نووو حس قشنگ مبارکت باشه به سلامتی ودل خوش

ممنون عشقم، بی نظمی اسباب کشی روانیم کرده 😕 دوست دارم زود بگذره این روزا، استرس دارم

وای خونه نو خیلی خوبه💃💃💃💃مبارک باشه.انشاالله دل خوش پاشو اهنگ شاد بزار روحیت خوب کن

اینقد آهنگ گذاشتم خسته شدم، بیشتر تنهاییم تو این روزا اذیتم میکنه، یکی نیست کمکون کنه، هر دو دست تنهاییم، 

اینقد آهنگ گذاشتم خسته شدم، بیشتر تنهاییم تو این روزا اذیتم میکنه، یکی نیست کمکون کنه، هر دو دست تنه ...

درسته سخته ولی همدیگه رو دارین خداروشکر.یکم دراز بکش یا یک خوراکی دوس داری بخور یا اگه دلت گرفته چند ساعتی گریه کن چون خسته شدی نیاز به تقویت روحی داری.انشاالله حال دلت زود زود خوب بشه و یک عزیز بیاد به کمکت

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹