2777
2789
عنوان

چجوری جواب کارای مادرشوهرمو بدم

2484 بازدید | 68 پست

سلام سلام بچه ها راست میگفتید من 1سال و نیم پیش یه تاپیک زدم بهترین مادر شوهر دنیا یه نفر گفت چند وقت دیگه تاپیک مادرشوهرافعی میزنی😐😂ازهمینجا بهش سلام میکنم و میگم اره راست میگفتی👍

حالا غیر از شوخی

مادرشوهر من خیلی فضوله وقتی میاد خونمون میره همممه جارومیگرده باورتون نمیشه از اتاق ها بگسر تایخچال فریزر همه چیز رو جا به جا میکنه و همش ازم ایراد میگیره و جابه جایی رو یه جور انجام میده اصلا من نمیفهمم🙄

یعنی وقتی من پایین تو اشپزخونه صبحونه درست میکردم رفته بود بالا من گفتم شاید توحیاطه یا دسشویی چمدونم نگو رفته بود دوبلکس تو اتاق اتاق رو کلا جابجا کرده بود

من رفتم بالا بخوابم شب بود یخچال فذیزرو جابجا کرده بود

وای از دستش دیوونه شدم همش ب شوهرم میگه زن ت نامرتبه فلانه فلانه

پریود شدم داشتم میمردم از درد شب بود گفتم برم بخوتبم گفت اره اره برو رفتم بالا تو اتاق داشتم گریه میکردم از درد اومد گفت چته گفتم درد دارم بعد گفت اها بعد رفت پایین جلو پدرشوهرم ب شوهرم گفت چرا زنت گریه میکنه 

نفهم یکاری کرد ابروم بره 

صبح فرداش ک میخواستن برن من 3 بار تعارف کردم ک بمونید ولی دیگه بیشتر اصرار نکردم موقع رفتن پدرشوهرم گفت اره رفتنی باید بره روندنی باید رونده بشه!!! 

ب مادرشوهرم گفتم ببخشید من اینجوری بودم، (بااینکه بخداکم نزاشتم شام مرغ کنتاکی درست کردم و کلللی مخلفات صیح هم زود پاشدم صبحونه چیدم) 

بعد مادرشوهرم گفت من شانس ندارم یه بار اومدم خونتون ک اینجوری حالا اشکال نداره دیگه خدافظ

من عین خنگا فقط نگاه میکنم یا میخندم بلد نیستم جواب بدم چیکار کنم بنظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟ 

عجب تو مخایین

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعه بعدی هرکی هرچی گفت یه لبخند گشاااد بزن بگو من منظورم این نبود ولی حالا هرجور خودتون صلاح میدونین برداشت کنین😊😊😊بعدم برو دنبال کارت

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

وای مادر شوهرمنم اینجوریه وقتی میاد خونمون یجوری رفتار میکنه احساس میکنم خونه مال من نیستو من غریبم همه جارومیگرده با پای برهنه میره رو تراس بعد میاد پاهاشو رو فرش تمیز میکنه 😭بدم میاد ازش

اهمیت نمیدادم 3 سال از ازدواجم میگذره اخه دیگه سوارم شدن دیگه بدم میاد انقد قبلا محبت میکردم انقد گذ ...

تو جوابشون نده خجالت میکشه من مادرشوهرم از شماوبدتره بخدا ولی اهمیت نمیدم فقط سرم رو ب علامت حق باشماس تکون میدم .واکنش ک نشون بدی میگن ب خواستمون رسیدیم

من جواب میدم ولی باز اعصابم خرد میشه

اینم بگم بعضیا جوابشون را ندی خیلی بدشون میاد مثل پدر شوهر من هر چی بهم بگه چیزی نمیگم تا حالا چند بار گفته فحش بدی بهتر از لبخنده که میزنی

برعکس مادر شوهرم اگر جواب ندی بدتر میکنه ولی اگر جواب بدی کمتر اذیت میکنه

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را