2777
2789
عزیزم اول بگو همسرت دقیقا الان شغل داره یا نه؟ بعد هم شما چون حساس هستی و حواستون به همه چی هست باع ...

الان با مدرک فوق لیسانس  داره یه جا کارگری میکنه. 

آخه عزیزم یه مدت ولش کردم ولی واقعا به هیچ جاش نیس . پول کم بیاره میره از پدرش میگیره .

ولی من نمیخوام زندگیم اینجوری باشه . دوست دارم پیشرفت کنم ک با پس اندازمون یه کاری انجام بدیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دقیقا حالتو میفهمم. منم مثل تو ام . همیشه تحصیلات جزء مهم تریییین معیارام بود ولی ازدواج کردن با کسی که لیسانس دانشگاه آزاد داره، کارش آزاده .خدادو شکر درامدش بد نیست ولیییی خیلی با من تفاوت داره .اهل مطالعه نبست و این منو به شددددت اذیت میکنه .نمیتونه خیلی خوب ارتباط برقرار کنه و انگار زیاد تو جامعه حرفی برا گفتن نداره .همیشه فکر میکنم علتش اینه که درس خون نبوده و فقط به یه لیسانس دانشگاه آزاد راضی بوده .کلا ذهنیتمون با هم متفاوته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان برنامه خودش برای کارش چیه؟؟

هیچی.  همش میگه حالا ما که داریم زندگی می کنیم .

بهش میگم تو با یک میلیون اونم بدون بیمه اونم جایی که به هر بهانه یه قسمت از حقوقش رو نمیده  و فقط از صبح تا شب باید براش کار کنی خیلی خوبه؟

نمیفته که درس خونده و این جایگاهش نیس

الان با مدرک فوق لیسانس  داره یه جا کارگری میکنه.  آخه عزیزم یه مدت ولش کردم ولی واقعا به ...

یعنی کارگری موقتی نیست ؟ منظورم اینه دنبال استخدامی یا شغل دیگه ای هم نیست؟ از همون اول کارگری میکرد یا الان اینطور شده؟

دقیقا حالتو میفهمم. منم مثل تو ام . همیشه تحصیلات جزء مهم تریییین معیارام بود ولی ازدواج کردن با کسی ...

عزیزم تو چیکار میکنی که آروم میمونی؟

من دیگه دوسش ندارم فقط باهاش ادامه میدم

یعنی کارگری موقتی نیست ؟ منظورم اینه دنبال استخدامی یا شغل دیگه ای هم نیست؟ از همون اول کارگری میکرد ...

تاوقتی بیاد خواستگاری من که اصلا کار نداشت.

بعدشم یک سال فروشندگی کرد که بلد نبود بستن خانوادش. الانم کارگری میکنه و به همین کارگری راضیه . مگر اینکه من یه آزمون استخدامی خودم ثبت نامش کنم یا خودم یه کار دیگه براش پیدا کنم تا شاید بره ببینه میتونه بده سر کار یا نه

تاوقتی بیاد خواستگاری من که اصلا کار نداشت. بعدشم یک سال فروشندگی کرد که بلد نبود بستن خانوادش. الا ...

سعی کن انگیزه بهش بدی ک برا استخدامی بخونه.....فقط همینکارو میشه کرد..... اوضاع کار جامعه خیلی خرابه خیلی...

شغلت چیه؟اعتقاد قبل ازدواج به من شبیهه،منم همین اعتقاد رو داشتم،با یه درس خون هم ازدواج کردم،ولی آین ...

برو خدا رو شکر کن لااقل استخدامه .

ما سر ماه هیچی پول نداریم . کی میتونه با یه میلیون زندگی کنه اخه . بدون بیمه 

پس تحصیلات داره شوهرت تو .گفتی فوق لیسانس داره.

ولی اهل کار نیست. که اینم واقعا عذاب آوره...

من سعی میکنم بیخیال بشم و به خوبی هاش فکر کنم ولی از اینکه تو زمینه ی ادامه تحصیل تلاشی نمیکنه واقعا اذیت میشم .دوست دارم زبان بخونه از ایران بریم ولی اصلا برنامه ریزی نمیکنه .یکم میخونه ول میکنه .کلا فقط سر کار میره و دنبال کاره .در حالی که من دوست دارم کنار کارش درس یا زبان رو هه به طور جدی ادامه بده .دوست دارم مثل خودم اهل برنامه ریزی باشه.خدا رو شکر نسبت به قبل خیلییی بهتر شده ولی هنوزم اونجوری که میخوام‌نیست.

یه پیشنهاد بهت دارم چیزی که به خود من خیلییی کمک کرد قانون جذب ، شکرگزاری و نامه به فرشته همسرم بود . واقعا اثر داشت 

نمیشه عزیزم از تشویق تا تنبیه هیچ فرقی نداره

نمیدونم چی بگم..اخه از اول همین بوده و قبول کردی و حالا سخته میدونم.... شاید مشاوره جواب بده... ولی به همون اخلاق خوبش هم توجه کنی خوبه...

پس تحصیلات داره شوهرت تو .گفتی فوق لیسانس داره. ولی اهل کار نیست. که اینم واقعا عذاب آوره... من سع ...

یه سوال خارج از بحث: شما خودت زبان میخونی؟ منم میخونم ولی انگیزم کمه! در حد کلاس زبان میخونم نه بیشتر