2777
2789
وای من از دخترم بیشتر نگرانم چون پسر قد کوتاه تو فامیل  به ندرت داریم ولی خانم های کوتاه با قد ...

من قدم بلند خدا رو شکر ولی اکثر اوقات سر لباس خریدن مشکل دارم الانم که همه تونیکا شده بالای زانو من دوست ندارم و.. خلاصه نه اینکه ۱۵۰ ولی نه خیلی بلند

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
تو شهر مام دکتر خوب نیست متأسفانه تو مرکز بهداشت گفتن اگه 9 سالگیش حدودا ببری دکتر غدد تهران بهش دار ...

9 سالگی دیره 8 سالگی ببر لااقل .

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

9 سالگی دیره 8 سالگی ببر لااقل .

حتما میبرم قبل اونم من خودم قدم155 هست واقعا قد کوتاه بده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
اره درک میکنم شوهرت قدش بلنده؟

168

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
قد دخترتوت چند؟

من دخترم اخرین بار که بردم دی بود ۱۰۵ بودش وزنشم ۱۷ کیلو...بعدم دکتر گلی چکاپ نوشت براشت بررسی کرد گفت همه چیش عالیه..دیگه گفت تو این سن فعلا تقویتی داده میشه و بلوغ بررسی میشه تا قبلش به تاخیر بندازیم بلوغو ...بودن گسایی گه بچه شون تو یکساال رشد متوقف شده بود دکتر ازمایش هورمونی داده بود..وحتی دختری بود ۶ ساله بدنش و اون قسمت داشت مو در میاورد اومده بود دجار بلوغ زود راس شده بود الان من بردم کلا بدنشو معاینه کرد...کلا مطبش انقدددد شلوغه سالی یکبار نوبت میده اونم میری باید ۶ساعت اونجا بمونی..

سلام.تا قبل سه سالکی نمیشه رو ی قد بچه تصمیم گرفت که کوتاه قده یا قد بلند.اما از ۳ سالگی تا ۸ سالگی بهترین فرصت درمان کوتاهیه قد هستش و بعد ۸ سالگی درمان سخت میشه.

من یه حس عاشقانه در تو..                                                                تو یه عشق جاودانه در من...

من‌پسر خودم الان ۲۳ ماهشه قدش ۸۷ وزنش ۱۳ و ۲۰۰ هست و اینکه تو نوزادیش رشد قدش خیلی زیاد بود طوریکه گفتن ببرم‌ متخصص غدد که بردم مشکلی نداشت ولی باز الان تو نمودار رشدش قدش ۲ الی ۳ سانتی کم داره ک دکترش گفت مشگلی نداره تا قبل سه سالگی نمیشه تصمیم گرفت واسه کوتاه قد یا قد بلند بودن بچه چون تا ۳ سالگی امکان رشد جهشی هست و بعد سه سالگی دیگه رشد جهشی ندارن تا موقع بلوغ 

من یه حس عاشقانه در تو..                                                                تو یه عشق جاودانه در من...
شما که قدخودتون کمه چکار کردید دخترتون قدش خوب شده

من فکر کنم به باباش رفته . فرم اندامش هم کلا مثل باباشه . باباش 178 هست و تو خانوادشون خانم ها لاغر و نسبتا بلندن. کاش تا آخر مثل باباش باشه . البته منم هی نگرانم . دکتر و اینا می برم قدشو اندازه می گیرم اوایل شیر سخت می خورد اذیت می شدم. یه جوری چشمم از خودم ترسیده .آخه من بابای منم 175 بود ولی من دقیق به مادرم کشیدم و حتی یه ذره کوتاهتر 😑😑

البته من رو ویتامین های پیگه زیاد تاکید ندارم ولی سعی می کنم ویتامین د همیشه باشه چون همه بزرگا و بچه ها کمبود ویتامین dدارن

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.