2777
2789

تو دوران نامزدی دیدم تو گوشیش گفتم اشکال نداره ولی بهش گفتم که چرا دانلود میکنی و نگاه می کنی گفت همین جوری دلیل خاصی نداره الان دوباره تو گوشیش دیدم کلی فیلم دانلود کرده از تلگرام اصلا کی اینارو نگاه میکنه من نمیفهمم؟ چه واکنشی داشته باشم چون انگار واسش عادیه و مهم نیست دو ماهه عروسی کردیم 

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عمری باشد جبران کنیم خوبی هارو چند بار، بدی هارو صد بار 💍H

هیچی چون همه هشت میلیارد ادم رو کره ی زمین میبینن. چرا شوهر شما باید فرشته بی بال باشه؟ 

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی چون همه هشت میلیارد ادم رو کره ی زمین میبینن. چرا شوهر شما باید فرشته بی بال باشه؟

چون من ناراحت میشم حس ناکافی بودن دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون من ناراحت میشم حس ناکافی بودن دارم

نداشته باش والا بازیگرای پو. رن بیشترشون خیلی داغونن والا. اصلا خودتون با اون جک.  جن. د ها مقایسه نکن

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

خب پس چرا توی گوشیش هست؟؟خود ارضایی نمیکنه؟

همیشه تو گوشیش هست ولی هر از گاهی میبینم فیلم های جدید دانلود کرده من چیزی ازش نمیبینم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40