2777
2789
عنوان

بیاین بگم چطوری اقایون رو جذب کنین✨

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 33 پست

اعتماد به نفس داشته باشین. 

برین یه عالمه کتاب و مقایسه راجع به اعتماد به نفس بخونین یا تو اینترنت سرچ کنید و اعتماد به نفس و عزت نفستون رو بالا ببرین چون خیلی مهمه هم توی رابطه با مردتون یا خانواده و فامیل و دوست ها، هم توی محل کار... 

کلا توی زندگیتون به درد می خوره پس اعتماد به نفستون رو ببرین بالا. 

6.و آخرین نکته که به نظر من خیلی هم مهمه! 

زنونگی داشته باشین

این نکته رو با یه سوال شروع می کنم... 

آیا شما از مرد هایی که لباس های کمی زنونه می پوشن(کفش کالج اونم بدون جوراب و شلوار تنگ و تی شرت جذب جذب موی بلند و...) یا صدای نازکی دارن یا صداشون رو می کشنن و کلا رفتار های کمی زنونه دارن خوشتون میاد؟ 

نه حالتون بهم می خوره!!! 

چرا؟چون اون مرده ولی داره شبیه زن ها رفتار می کنه. 

مرد ها هم وقتی یه زن رو می بینن که شبیه پسرا لباس می پوشه و رفتار می کنه و حرف می زنه(لباس مردونه و شلوار شیش جیب و موی کوتاه و پسرونه و صدای کلفت و مردونه راه رفتن و...) حالشون بهم می خوره و هیچ مردی از همچین زنی خوشش نمیاد همونطور که شما از مردی با مشخصات بالا خوشتون نمیاد. 

پس در مورد زنونگی و زنونه رفتار کردن تحقیق کنید و تمرین کنید تا زنونگی تون بیشتر بشه. 

لباس های زنونه، موی زنونه، آرایش، راه رفتن زنونه، رفتار های زنونه، ناز و عشوه، صدای زنونه، حرف زدن زنونه، شغل های زنونه تر و.... 

خب بچه ها خیلی نکاتی دیگه ای برای جذب مرد ها وجود داره اما این نکاتی که گفتم خیلی مهم تر و کلیدی تر هستن و اگه بتونین رعایتشون کنین هیچ مردی دست از سرتون بر نمی داره و شما رو پس نمی زنه و دنبالتون میوفته امیدوارم که به دردتون خورده باشه برای من و زندگیم که خیلی مفید بود! ❤️

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=399851745]پس اولین راه جذب مردتون اینه که به ظاهرتون توجه کنید پس الان چند تا نکته در مورد ظا ...

خوشگل بودیم

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

اتفاقا بر عکس مردا از زنای ساده خوششون میاد ساده باشه به دلایلی .........

ساده از چه لحاظ؟

راهی برای برگشت یه شخص خاص ندارید

درخواست میدم قبول کن

یعنی مثلا اهل سیاست نباشه گوگلی بازی دربیار جذابه ولی مثلا می گم حرکات ج نس ی در بیار از این لحاظ

اهان !ممنون

پس اولین راه جذب مردتون اینه که به ظاهرتون توجه کنید پس الان چند تا نکته در مورد ظاهر می گم که باید ...

سلام من موقعی ک ازدواج کردم مانتوم جوری یود که باسد ساق مشکی میپوشیوم.... بعد منو مسخره میکرد وقتی با اون میشستم ... مثلا مانتوم دراوردم و یه لباس قشنگ داشتم و نشستم بعد ساق رو از پام میکشید و میخندید پوزخند میزد میگفت رنگی بپوش اونقد عقلش نمیکشید بخاطر مانتومه

و لینکه مثلا میگفت ساعت ۶ میام من ده بار حاضر میشدم عطز میزدم میدیدم ۱۰ یا ۱۱ اومده ...خب دیگ جقدر عطر بزنم می ومد میگقت چرا بوی بد میدی مگه نگفتم عطز بزن خب ادم عرق میکتع دیگه

الیته من حدا شدم خواسم تحربم بگم و دیگه کلا ازدواج نمبکنم... چون اصلا اینایی ک میگی نیستم ... خودمم خیلی خوشحال نیستم فشار درسی و ازمون وموهام کم پشت شده لاغر شدم ..😔

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

سلام من موقعی ک ازدواج کردم مانتوم جوری یود که باسد ساق مشکی میپوشیوم.... بعد منو مسخره میکرد وقتی ب ...

سلام تجربه ی بدی داشتی ، این هایی که گذاشتم برای فردی استفاده میشه که تو ذوق رن نباشه 

دبدم افرادی رو که دیدن خانمشون یه رژ گونه زده گفتی دهاتی شدی ( با عزیزان اهل روستا هستم معذرت میخوام شما خیلیم گلین) پس بستگی به طرف هم داره

سلام تجربه ی بدی داشتی ، این هایی که گذاشتم برای فردی استفاده میشه که تو ذوق رن نباشه دبدم افرادی رو ...

اره واقعا.... و همش فکرمیکردم من بدر نخورم 

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱