اعتماد به نفس داشته باشین.
برین یه عالمه کتاب و مقایسه راجع به اعتماد به نفس بخونین یا تو اینترنت سرچ کنید و اعتماد به نفس و عزت نفستون رو بالا ببرین چون خیلی مهمه هم توی رابطه با مردتون یا خانواده و فامیل و دوست ها، هم توی محل کار...
کلا توی زندگیتون به درد می خوره پس اعتماد به نفستون رو ببرین بالا.
6.و آخرین نکته که به نظر من خیلی هم مهمه!
زنونگی داشته باشین
این نکته رو با یه سوال شروع می کنم...
آیا شما از مرد هایی که لباس های کمی زنونه می پوشن(کفش کالج اونم بدون جوراب و شلوار تنگ و تی شرت جذب جذب موی بلند و...) یا صدای نازکی دارن یا صداشون رو می کشنن و کلا رفتار های کمی زنونه دارن خوشتون میاد؟
نه حالتون بهم می خوره!!!
چرا؟چون اون مرده ولی داره شبیه زن ها رفتار می کنه.
مرد ها هم وقتی یه زن رو می بینن که شبیه پسرا لباس می پوشه و رفتار می کنه و حرف می زنه(لباس مردونه و شلوار شیش جیب و موی کوتاه و پسرونه و صدای کلفت و مردونه راه رفتن و...) حالشون بهم می خوره و هیچ مردی از همچین زنی خوشش نمیاد همونطور که شما از مردی با مشخصات بالا خوشتون نمیاد.
پس در مورد زنونگی و زنونه رفتار کردن تحقیق کنید و تمرین کنید تا زنونگی تون بیشتر بشه.
لباس های زنونه، موی زنونه، آرایش، راه رفتن زنونه، رفتار های زنونه، ناز و عشوه، صدای زنونه، حرف زدن زنونه، شغل های زنونه تر و....
خب بچه ها خیلی نکاتی دیگه ای برای جذب مرد ها وجود داره اما این نکاتی که گفتم خیلی مهم تر و کلیدی تر هستن و اگه بتونین رعایتشون کنین هیچ مردی دست از سرتون بر نمی داره و شما رو پس نمی زنه و دنبالتون میوفته امیدوارم که به دردتون خورده باشه برای من و زندگیم که خیلی مفید بود! ❤️