2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شما چی توصیه کردن...اگه ممکنه لطفااطلاعاتتون رو به ماهم بدید؟

پسر خالم خیلی هم کوتاه نبود اما همه به خالم میگفتن تو ۱۸ ماهگی دکتر غدد آمپول رشد زد الان قدش ۱۷۶ شده البته بگم خانواده مادری من قدکوتاهن پدری بلند قد . کلسیم خیلی موثره 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
پسره من سه سالو هشت ماه ۱۷ کیلو قدشم‌۱۰۳

دخترم منم سه سال و یازده ماه قدش هم همین 103 . وزمش ولی 15-16 هست

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

پسر من5 سال و 7 ماهشه منو شوهرم هردو کوتاهیم برا همین خیلی تلاش میکنم کمی بلندتر از ما بشه ولی واقع ...

عزیزم بحاطر شیر و غذاهایی که بخش میدی قدش انقدر هست اکه نمیدادی ممکن بود کوتاهتر میشد

پسر من5 سال و 7 ماهشه منو شوهرم هردو کوتاهیم برا همین خیلی تلاش میکنم کمی بلندتر از ما بشه ولی واقع ...

منم بخدا همیشه بهترینهارو براش فراهم میکنم وبه زور میدم بخوره ..اما بی فایده.‌تومهد از همه دوستاش کوتاهتره

👌گران باش...بگذارتابهایت راپرداخت کنند..ادمهاچیزهای مفت را مفت از دست میدهند👌
خوبه ک ماشالله

ممنون.

بله .فکر کنم متوسطه چون تو کارت بهداشت هم رو خط وسطه.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

دختر ها هیچ ولی پسراتونو مراقب باشین کوتاه نشن 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
دختر ها هیچ ولی پسراتونو مراقب باشین کوتاه نشن 

وای من از دخترم بیشتر نگرانم چون پسر قد کوتاه تو فامیل  به ندرت داریم ولی خانم های کوتاه با قد 150 زیاد داذیم که منم یکیشم.

منم بخدا همیشه بهترینهارو براش فراهم میکنم وبه زور میدم بخوره ..اما بی فایده.‌تومهد از همه دوستاش کو ...

تو شهر مام دکتر خوب نیست متأسفانه تو مرکز بهداشت گفتن اگه 9 سالگیش حدودا ببری دکتر غدد تهران بهش داروهایی میدن که بلوغ رو میندازه عقب و تا10 سانت به رشد قدش کمک میکنه حالا انشالله اوضاع بیماری تو کشور بهتر بشه میبرمش دکترای دیگه هم ببینم چی میگن

چن تا ورزش هم از بازار لود کردم برا افزایش قد گفته خوبه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲