2777
2789
ارثی هست ولی به تغذیا هم ربط داره هلندی ها از اول علم یزید نبودن که

مطمئن باش دلیل اصلیش ارثیه پدرمادری که خودشون قدبلندن احتمالش بسیار ضعیفه که فرزندشون قدکوتاه بشه وپدر ومادری که قدشون کوتاهه هم بعیده فرزندشون قدبلند شه چون تو ژنشون هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

قدش رو قسمت نارنجیه نمودار رشد . حالا یه دکتر دیگه هم ببرین بهترین دکتر غددی که میتونین ببرین. برای دخترا میگن قد حدودی میانگین قد پدرو مادر منهای ۶ سانته .البته تغذیه هم موثره

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
ان شاءالله که سالم و تندرست باشن قد هم میکشن به امیدخدا...چکاپ کامل دادی؟عکس از مچ دستش گرفتی؟

چکاپ دادم اما میگن چون هم قد وهم وزنش باهم میخونه عکس نمیخواد

👌گران باش...بگذارتابهایت راپرداخت کنند..ادمهاچیزهای مفت را مفت از دست میدهند👌
مطمئن باش دلیل اصلیش ارثیه پدرمادری که خودشون قدبلندن احتمالش بسیار ضعیفه که فرزندشون قدکوتاه بشه وپ ...

اون که البته ولی خب به هر حال تغذیه مناسب رو رشد قدی موثره

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
اون که البته ولی خب به هر حال تغذیه مناسب رو رشد قدی موثره

به شما چی توصیه کردن...اگه ممکنه لطفااطلاعاتتون رو به ماهم بدید؟

👌گران باش...بگذارتابهایت راپرداخت کنند..ادمهاچیزهای مفت را مفت از دست میدهند👌
عزیزم پسرتون متولد چه سالی میشه من دخترم اسفند ۹۳ هست الان ۲ساله تحت نظره دکتر غدده..دکترشم تازه ال ...

قد دخترتوت چند؟

خیلی رو غذا ایراد میگیره...گوشت ومرغ به اجبار میخوره...شیر روزی نهایت ۱ لیوان..تخم مرغ فقط تو غذا ها ...

پسر من5 سال و 7 ماهشه

منو شوهرم هردو کوتاهیم برا همین خیلی تلاش میکنم کمی بلندتر از ما بشه ولی واقعا تاثیر نداره به نظرم مهمترین مسئله همون ژنتیکه

هر روز2 تا3 لیوان شیر محلی بهش میدم همیشه بادام و پسته و خرما تخم مرغ محلی و گوشت بوقلمون محلی یا مرغ محلی و ماهیچه 

روغن حیوانی 

به خدا هر چی به فکرم برسه بهش میدم خواب و اشتهاشم عالیه ولی قدش109 هست منم خیلی ناراحتم براش

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲