2777
2789
چرا دکترا میگن مثل خودتون میشه خوب لااقل ی راه حلی بدن یا تنوع غذایی  مثل کشور چین که با رژیمق ...

لبنیات خیلی بهش بده

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدهمش ارثیه اگه قرار باشه رشد کنه هیچی هم ادم نخوره رشد میکنه قدش شک نکنین

اگه اینطوره همه اعضای یه خانواده باید هم قد باشن🤔

👌گران باش...بگذارتابهایت راپرداخت کنند..ادمهاچیزهای مفت را مفت از دست میدهند👌
۱۷۳ خوبه که ...نگران نباش پس من شوهرم بلنده ۱۸۵ ولی خودم قدم کوتاس میترسم به خودم بره😐

منم خودم۱۵۱ ترسم به همین خاطره

چند تا دکتر بردم..همشون همین حرف روزدن

عزیزم پسرتون متولد چه سالی میشه

من دخترم اسفند ۹۳ هست الان ۲ساله تحت نظره دکتر غدده..دکترشم تازه الام میبرم پیش رزاقی آذر جز بهترینهای ایرانه

بهم گفت ما نهایت تلاشمونو میکنیم ولی خوب قد پدر و مادر ملاکه خوب منو همسرم میانگین قدمون ۳ از ۱۰ هست ...گفت رشد دحترتون نسبت به این میانگین ۲۵ درصد بالاتره.‌‌گفت ممکنه این رواع ادامه پیدا کنه ممکنه نه

چند تا دکتر بردم..همشون همین حرف روزدن

وا . دیگه بعد یه سنی هم آمپول جواب نمیده 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
منم ۱۵۴😐یعنی ممکنه بچه هامونم قدشون همین بشه 😯

دکتر به من میگفت نه...حتما بیشتر میشه بیخود نگرانی...اما دست خودم نیست

قدهمش ارثیه اگه قرار باشه رشد کنه هیچی هم ادم نخوره رشد میکنه قدش شک نکنین

ارثی هست ولی به تغذیا هم ربط داره هلندی ها از اول علم یزید نبودن که

عزیزم پسرتون متولد چه سالی میشه من دخترم اسفند ۹۳ هست الان ۲ساله تحت نظره دکتر غدده..دکترشم تازه ال ...

منم دی ۹۳.قد دختر شما چنده؟من تهران نیستم ...اینجا که هستم هم پیش بهترین دکترهاش بردم اما بی فایده...نهایت یه استئوکر دادن دستم واومدم