2777
2789
من...پسرم ۵سال وسه ماهشه قدش ۱۰۳ هست...خیلی نگرانشم...دکتر هم میگه مشکلی نیست

خوراک پسرتون چطوره 

دخترم اصلا لب به شیر نمیزد الانتازه با زور دارم بهش شیر میدم با خرما ببینم فایده داره

اگر دکتر گفته سالمه نگران نباش آبجیه من جوجه بود یهو هم قد کشید هم چاق شد

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوراک پسرتون چطوره  دخترم اصلا لب به شیر نمیزد الانتازه با زور دارم بهش شیر میدم با خرما ببینم ...

خیلی رو غذا ایراد میگیره...گوشت ومرغ به اجبار میخوره...شیر روزی نهایت ۱ لیوان..تخم مرغ فقط تو غذا های دیگه...فوق العاده بد غذاست

👌گران باش...بگذارتابهایت راپرداخت کنند..ادمهاچیزهای مفت را مفت از دست میدهند👌

حتما ژنتیکیه اصلا نگران نشین

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
انقدر حرص میخورم بچهای بزرگ که میبینم 

عزیزم حرص نخور اصلا

خانواده پدری من، قد کوتاه هستن. فقط بابامه که ازشون بلند تره. منم قیافه م وقتی بچه بودم به خانواده‌ پدری شبیه بود، مامانم کلی به شیر داده بود. واقعا هم اثر داشت، الان از عمه هام بلندترم.البته خانوادت مادریم همه بلند قد هستن

مامانم میگفت هر وقت میبرمت بهداشت، خانمه دعوام میکرد که چرا بچه ت وزنش کمه. من کم غذا بودم و پر تحرک

الان هم وزنم نسبت به قد و سنم کمه. سالم سالمم هستم نگران نباش

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
چرا خوراکش خیلی خوبه

الان دقیقا سه سال و نیمه است؟

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
دکتر غدد بردیش ؟پسر من ۳سالشه از دوسالگی بردمش فعلا که داروی خاصی نداده واسه رشد قدش  باز این ...

اره ..میگه مشکلی نیست.نهایتش هم قد باباش میشه .شوهرم۱۷۳ هست

👌گران باش...بگذارتابهایت راپرداخت کنند..ادمهاچیزهای مفت را مفت از دست میدهند👌
من...پسرم ۵سال وسه ماهشه قدش ۱۰۳ هست...خیلی نگرانشم...دکتر هم میگه مشکلی نیست

ببخشید ولی اون دکتره دیگه بیخود میگه 

اره ..میگه مشکلی نیست.نهایتش هم قد باباش میشه .شوهرم۱۷۳ هست

چرا دکترا میگن مثل خودتون میشه خوب لااقل ی راه حلی بدن یا تنوع غذایی 

مثل کشور چین که با رژیمقدشون بلند شد