نظرم اینه که مصرف گران و انقدر ضرردارن که یه کمی سودهم که دارن به چشم نمیاد ....
در کل اگه بهشون رو بدی خودمون را از خونه و زندگیمون بیرون میکنن ، ذاتشون پررو ولی خب ادمندیگه ، نباید زیاد براشون سخت گرفت اگه برن کشورخودشون برای ما هم محترمن ...
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من تا به حال از کسی که کاری بهم نداشته بد یا خوب نگفتم اما همین یکی از افغانیا که الان برای ما زبونشون دو متر و نیم درازه گند زدن به رفاقتم و الان از ته دلم نفرینشون میکنم بدترینا سرشون بیاد😏
«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»
انشالله که دیگه هیچ وقت برنگردن ایران..ایران شبیه افغانستان شده بود کاش همشون اخراج میشدن اما دوباره دارن به دویست هزار افغانی ویزای برگشتن به ایرانو میدن