2777
2789

سلام.💕🌸💕🌸

ماه پر از خیر و برکت رمضان مبارک.🌙

من دعای هر روز رو میذارم اگر دوست عزیز و مهربانی دوست داشت بخونه.

ان شاالله همه‌مون توفیق داشته باشیم و بتونیم از برکات این ماه عزیز استفاده کنیم و به خدا نزدیک‌تر بشیم.❤️❤️❤️

التماس دعای فراوان از همه‌تون دارم.💚💛💜🧡

*

*

*

🍃🍀💕🌺اللَّهـُمَّ اجْـعَلْ صِیَـامِی فِیـهِ صِیَـامَ الصَّائِمِـینَ وَ قِیَـامِی فِیـهِ قِـیَامَ الْقَائِمِـینَ وَ نَبِّهْـنِی فِیهِ عَـنْ نَوْمَـةِ الْغَافِلِـینَ وَ هَـبْ لِـی جُـرْمِی فِیهِ یَا إِلَهَ الْعَالَـمِینَ وَ اعْـفُ عَنِّی یَا عَافِیـا عَـنِ الْمُجْـرِمِینَ؛ 

خداوندا روزه‌ام را در این روز مانند روزه روزه‌داران و شب ‌زنده‌داری‌ام را مانند شب زنده‌داری شب زنده‌داران قرار ده؛ و مرا در این روز از خواب بی خبران بیدار کن و گناهم در این رو بخشای، ای معبود جهانیان و از من درگذر، ای در گذرنده گنهکاران».🌺💕🍀🍃

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.

❤️🌸💚💕🧡💜🌺💛📿🌙🍃🕋🌕💞

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💜💛🧡💚💙🍀💞🌙🍃🌺🌸💕❤️🥰

بِسْـمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ‏

"اللهمّ قَرّبْنی فیهِ الـی مَرْضاتِـکَ و جَنِّبْـنی فیهِ من سَخَطِکَ و نَقماتِـکَ و وفّقْـنی فـیهِ لـقراءةِ آیاتِـکَ برحْمَتِکَ یا أرْحَـمَ الرّاحِـمین"

خدایـا نزدیک کن مـرا در این مـاه به سوی خشنودیت و برکنارم دار در آن از خشم و انتقامت و توفیق ده مـرا در آن برای خوانـدن آیات قرآن به رحمت خـودت ای مهربان‌ترین مهربانـان. »

💞🌙💕🌸🌺🍀💛💚💙💜📿🌕❤️🍃🥰

😍💚💜💕🌸❤️💛🧡🌈🍀🍃🌺🌙💕📿

اللهـمّ ارْزُقـنی فیهِ الذّهْنَ و التّنَـبیهَ و باعِدْنی فیـهِ مـن السّفاهة و التّـمْویهِ و اجْـعَل لی نصـیباً مِـنْ کلّ خَیْرٍ تُنَـزِلُ فیهِ بِجودِکَ یـا أجْـوَدَ الأجْـوَدینَ.

خدایا روزی کن مرا در آن روز هوش و خودآگاهی را و دور بدار در آن روز از نادانی و گمراهی و قرار بده مرا بهره و فایده از هر چیزی که فرود آوردی در آن به بخشش خودت، ای بخشنده ترین بخشندگان.

🌙🧡🍃📿💚🌺❤️💕💛💜🌈🥰💙💞🌕😍

*

*

*

💙🧡💞📿🌙💛😍💕🌸💚💜❤️🍀🌈

🥰🌷🌹💐🌕❣️💓🎊

اَللّهُمَّ قَوِّنـی فیهِ عَلى اِقامَـهِ اَمـرِکَ ، وَ اَذِقـنی فـیهِ حَـلاوَهِ ذِکْـرِکَ ، وَ اَوْزِعْـنی فیـهِ لِأداءِ شُکْرِکَ بِکَرَمِـکَ ، وَ احْفَظْنی فیهِ بِحِفظِـکَ و َسَـتْرِکَ یا اَبصَـرَ النّاظِرینَ .

خداوندا! 

مرا در ایـن روز برای اقامه و انجام فرمانت قوت ببخش و حلاوت و شیرینی ذکرت را به من بچشان و برای ادای شکر خود به کرمت مهیا ساز و در این روز به حفظ و پرده پوشی مرا از گناه محفوظ بدار، ای بصیرترین بینایان عالم!

🌈💛😍❤️🌸🌺💜💚🌕🥰📿🍀

💓💞🌷🌙🎊🍃🌹🕋🌈🧡

نماز و روزه های همگی قبول باشه.

التماس دعا.

💛😍🌸💕❤️💜🧡🌙💚🍃🥰📿🌈🌺

🌕🎊🌹🍀💙🌷💓🕋💐❣️

بِسْـمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

المُسْتَغْفرینَ واجْعَـلْنی فیـهِ من عِبـادَکَ الصّالحـینَ القانِـتین واجْعَلْنی فیهِ من اوْلیائِکَ المُقَـرّبینَ بِرَأفَتِـکَ یا ارْحَـمَ الرّاحِمـین. »

«خدایا قرار بده مرا در این روز از آمرزش جویان و قرار بده مرا در این روز از بندگان شایسته و فرمانبـردارت و قرار بده مرا در این روز از دوستان نزدیـکت به مهربانی خودت ای مهربان‌ترین مهربانان. »

💜😍🌸❤️❤️💛🌺🌙🧡💙🕋🍃🍀🍀❣️💞🌈🥰🌷💐🎊🌹🌕

💚💚💚🌙🌙🌙🍃🍃🍃برای شب ششم ماه مبارک رمضان نمازی چهار رکعتی مورد سفارش قرار گرفته که در هر رکعت خواندن سوره حمد و سپس سیزده مرتبه سوره قدر مورد تاکید است.❤️❤️❤️🌙🌙🌙💕💕💕

+

+

++

💐🍃💛🌸🌕💞🧡😍❤️💜🌷🌙💚💕🍀🌹🥰🌈📿💙🕋💝❣️🌧☔️

اللهمّ لا تَخْذِلْنـی فیهِ لِتَعَرّضِ مَعْصِـیتِکَ ولا تَضْرِبْنی بِسـیاطِ نَقْمَـتِکَ  وزَحْزحْنـی فیـهِ مِن موجِبـاتِ  سَخَطِکَ بِمَـنّکَ وأیادیـکَ یا مُنْتهی رَغْبـةَ الرّاغبـینَ.»

«خدایا در این روز مرا به نفس سرکشم، وامگذار تا پی طغیان و نارضایتی تو روم و مرا با تازیانه خشم و غضبت ادب مکن، مرا از موجبات ناخرسندیت، بر کنار بدار، به حق مهربانی و نعمت نوازیت، ای نهایت آرزوی مشتاقان. »

🌈💚🧡🌸😍🌙💛💕❤️💜🍃🍀🌙💙🌧☔️📿🧡🌷🌹💝🌺💞💐

التماس دعا

🌙🌙🌙🌙💛💛💚🍃☔️☔️💙🍀

نماز شب هفتم ماه مبارک رمضان؛ چهار ركعت در هر ركعت حمد و سيزده مرتبه سوره قدر

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

+++***•••

=======

🌈⭐️🌔🌸🌻🌼💐🌷🌹🌺🍃🌿🌱🍀💛🌙💜❤️💕💚🧡🌸💕📿🕋🥰

اللهـمّ اعنّی فـیهِ على صِـیامِهِ وقیامِـهِ وجَنّبـنی فیهِ من هَـفَواتِهِ وآثـامِهِ وارْزُقْـنی فیهِ ذِکْـرَکَ بِدوامِـهِ بتوفـیقِکَ یا هـادیَ المُضِلّـین.

خدایا یارى کن مرا در این روز بر روزه گرفتن وعبـادت وبرکنارم دار در آن از بیهودگى وگناهان وروزیم کن در آن یادت را براى همیشه به توفیق خودت اى راهنماى گمراهان

🥰💚🧡🌙🍃📿🕋💐🌱🌷🌈🍀

🌹🌿🌼🌻⭐️🌔🌸💕❤️💛

التماس دعا.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

ㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇ

💜💛💕🌸❤️💚🌙🧡📿🕋💐🥰😍🌈🍃🌱🌿🌻🌷🌹❣️🌺🌼⭐️🌔🍀🌞⭐️

«اللهمّ ارْزُقنی فیهِ رحْمَةَ الأیتـامِ و إطْـعامِ الطّـعامِ و إفْـشاءِ السّـلامِ و صُـحْبَةِ الکِـرامِ بِطَوْلِکَ یا ملجأ الآمِـلین»

«خدایا در این ماه، مهرورزی به ایتام، و خوراندن طعام، و آشکار کردن سلام، و همنشینی با اهل کرامت را نصیبم فرما، به عطایت ای پناهگاه آرزومندان. »

💛😍💕🌸❤️💚🌙💜⭐️🍀🌔🧡🌈🍃😍🌺🌷🌱🥰📿🕋🌻❣️🌼🌹🌞💐🌿

التماس دعا.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

❤️🌸💕🌺😍🍀🌙💚💛💜🧡🌈⭐️⭐️🌷🌷📿🌱🌻🌼❣️🍃🌹💐🕋🥰🌧🌔

اَللّهُـمَّ اجْعَـلْ لـی فیهِ نَصـیباً مِنْ رَحْمَتِـکَ الْواسِعَةِ وَاهْدِنی فیـهِ لِبَـراهینِکَ السّاطِـعَةِ وَخُذْ بِناصِیـتی اِلـی مَرْضاتِـکَ الْجامِـعَةِ بِمَحَبَّـتِکَ یا اَمَـلَ الْمُشْـتاقینَ»

«خدایا قرار ده برایم در این روز بهره‌ای از رحمت وسیعت و راهنمایی‌ام کن در این ماه به‌سوی دلیل‌هـای درخشانت و مرا به سوی موجبات خوشنودی همه جانبه‌ات سوق ده به حق محبتت ای آرزوی مشتاقان.»

💜🌺🌸❤️❤️😍💛🌙💚🌿🍃🥰🕋📿🌧💐🧡🌹🌈🌱🌞🍀🌷🌻❣️🌼⭐️☔️

💚

💚

💚

💛💕🌸❤️💚😍🌙💜🌿💐🌷🕋🍃🥰

⭐️🌺🌹🌈🌱🌔❣️🧡📿🌼🌻🍀💙💖💓💞

بسم الله الرحمن الرحیم
االلهمّ اجْعلنی فیهِ من المُتوكّلـین علیـكَ واجْعـلنی فیهِ مـن الفائِزینَ لَدَیْـكَ واجْـعلنی فیـهِ من المُقَرّبـینَ الیـكَ بإحْـسانِكَ یاغایَةَ الطّالِبـین.

خدایا قرار بده مرا در این روز از متوكلان بدرگاهت و مقرر كن در آن از كامروایان حضرتت و مقرر فرما در آن از مقربان درگاهت به احسانت اى نهایت همت جویندگان.

🍀🌙🌺💛💜❤️💚🌸💕😍🌼🌈🌻📿🧡🌱🦋🌕💫✨☀️💖🍃❣️🥰🌔🌷🕋⭐️🌹💐🌿

التماس دعا.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم