2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهداشتو رعایت کنه،خوشپوش و مرتب و خوشبو باشه،بخیل و خسیس نباشه،باعرضه و کاری باشه،اخلاقش آروم باشه

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)

اول از همه متعهد باشه منطقی باشه داد و بیداد سر هر چی راه نندازه دست بزن نداشته باشه تعصبی نباشه غیرتی هم واقعا غیرتی باشه نه رو روسری و بدن غیرتش رو احساست من باشه وضعیت مالیش متوسط باشه دیگه تو جوب که نمیشه بریم دوسم داشته باشه بچه ننه نباشه حرف خونه رو حتی پیش مادرش نبره ظاهر معقولی داشته باشه مذهبی بودن نبودنش به من ربطی نداره چون هر کسی حریم شخصی خودش و داره

عزیزم خیلی چیزا فقط تو فکر ی دختره ک احساسش میگه .درک زندگی یکم برای دخترای دم بخت سخته‌.کسی ک تجربه زندگی داشته باشه میتونه کمکت کنه .

پول مهمه ولی نه اونقد ک دخترا فکرشو میکنن .تیپ رو زن برای مردش میسازه پس مهم نیس.خونواده ش خیلی مهمن چون اک بد باشن صد درصد شوهرتم بده.مطمعن باش چون صفات ارثی یه.

دنبال مهربونی ش باش مرد مهربون کم پیدا میشه .مردی ک ذاتش عصبی نباشه .... کسی ک وقتی ۵سال از زندگیت گذشت بازهم بهت توجه کنه و بی مسئولیت و بی توجه نشه بهت. ک بعد از ی مدت زندگی تازه حسرت بخوری.اگ همچی کسی پیدا کردی برای عشقت بجنگ

بی تو هرلحظه مرا بیم فروریختن است