2777
2789
عنوان

داداشمو شوهرم اصلا همو قبول ندارن

1272 بازدید | 75 پست

دهساله ازدواج کردم همیشه تن و بدنم لرزیده از دست این دوتا

شوهرم وقتی ناراحته از خانوادم یا داداشم بی محلی میکنه میشینه یه گوشه سرش تو گوشیشه باهاشون حرف نمیزنه 

داغونم کرده این اخلاقش😥😭😭😭

منم مثل تو داداشم شوهرمو قبول نداره نو عقدیم تا میاد و میره دلم میلرزه ک داداشم چیزی نگه البته داداشم خونه نمیمونه اصلا نامزدی و عقدمم نیومد

همین الان یه نفر داره واسه داشتن تموم چیزایی که تو داری دعا میکنه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو منی یا من توام😐دقیقا مثل همیم فقط داداشم اینا احترام میذارن همسر من احترام حالیش نمیشه سراسر حسادت و عقده و کینست..باراا بهش گفتم بلد نیستی حرف بزنی واسه همین سرت تو گوشیته الکی بالا و پایینش میکنی نمیتونه توی جمعی که همه خوبن و احترام میذارن بشینه

از ته دلتون برای مادرشدنم دعا کنید صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏
منم مثل تو داداشم شوهرمو قبول نداره نو عقدیم تا میاد و میره دلم میلرزه ک داداشم چیزی نگه البته داداش ...

راضی نبوده به وصلت لابد

از ته دلتون برای مادرشدنم دعا کنید صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏

مردا نمیدونم چرا با خانواده خانومشون اینقدر لجن اه 

انگار زنن

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 
منم مثل تو داداشم شوهرمو قبول نداره نو عقدیم تا میاد و میره دلم میلرزه ک داداشم چیزی نگه البته داداش ...

دقیقا اوضا ع مام تو عقد همین بود

الانم بعد اینهمه وقت حرفی میشع ناراحتیای تو عقد و بروم میاره

میکه داداشت اصلا باهام میونه ای نداشته از اول

مشکل ایتجاس ک شوهرمم اونو اصلا قبول نداره یبارم یه دعوای بدی کردن چنسال قبل

خلاصع ک داغونم

دقیقا اوضا ع مام تو عقد همین بود الانم بعد اینهمه وقت حرفی میشع ناراحتیای تو عقد و بروم میاره میکه ...

میفهممت

حالا شوهر من کاری ب داداشم نداره بی محل میکنه 

ولی داداشم نه.....

خیلی بده😔

چند تا داداش داری؟برا نامزدی و عقدت اومد؟

همین الان یه نفر داره واسه داشتن تموم چیزایی که تو داری دعا میکنه...
تو منی یا من توام😐دقیقا مثل همیم فقط داداشم اینا احترام میذارن همسر من احترام حالیش نمیشه سراسر حسا ...

حالا خدارو شکر  مایه شهر دیکه زندکی میکنیم  ولی بخاطر قرنطیته و تعطیل شدن گیر کردیم تو شهر من و سر یه قضیه ای باز اینا ازهم دلخور شدن

داداشم همش ب زنداداشم میگه خواهرم حیف شده😭😭😭😭