ممنون گلم ان شاءالل شوهرم خیلی خوبه ولی یه اخلاق بد داره و ناراحت میشه خیلی تابلوهه بی محلی میکن از ...
یکم صبور باش و باشوهرت مثل من حرف بزن هیچوقت مثلا جلو شوهرت از داداشت بد نگو تا اونم سو استفاده نکنه منم کلی گریه کردم و بغض کردم داداش من یه دونه اس بااینکه ازش دلخورم ولی باز،داداشمه شوهرم دیدکه من نمیتومم قید داداشمو بزنم مجبور شد باهاش کنار بیاد منو برد خانوادمو دیدم و اونجا دیگه باهم یواش یواش کنار امدن توهم اگه میدونی جریان خطری نمیشه شوهرتو با داداشت روبرو کن یکم تنهاشونو بزاری بلاخره باهم خرف میزنن و این قفل ناراجتی و اینا ببین شون باز میشه و میشن دوتا دوست
عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم کنی☺مر۳۰
🤣🤣شوهرم وقتی حالش خوبه میگ میخنده خیلی خوش میگزرونه فردا یه چیزی هر چند کوچیک بهش بر بخوره 180درجه ...
عینه شوهر منه دم دمیه از یه نظر خوبه که همه چیو زود فراموش میکنن از یه نظرم بده بهو تو خوشی ضد حال میشن در کل با مرد دیوونه هنره زندگی کردن وگرنا با مرد پولدار و خوش اخلاق که یه عقب افتاده هم میتونه زندگی کنه
همین دیگه منم اولا ساده بودم ولی دیدم نمیشه توهم با سیاست این دوتا روربهم نزدیک کن به خدا اگه بهم نزدیک شون کنی و باهم یکم کنار بیان جوون شونو برای هم میدن فقط یکم سیاست داشته باش اونم میتونی از،رفتارو نقطه ضعف های شوهرت و داداشت استفاده کنی کنار هم بچینی شون که اینا باهم خوب بشن
عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم کنی☺مر۳۰
داداش تو دعوت کنی خونه اتون میاد ؟دعوتش کن بیادالبته این کرونا لعنتی شده غوز بالا غوز تنها دعوتش کن که بیاد خونتون بلاخره اونجا با شوهرت یه کلمه حرف و میزنه تو سر حرف و باز کن بعد که اونا شروع کردن به حرف زدن به یه بهونه ای برو اشپزخونه تا اونا ادامه بدن خرفشونو یکم یخ هاشون اب میشه بلاخره که