2777
2789
عنوان

داداشمو شوهرم اصلا همو قبول ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من درکت میکنم شب ناحزدی برسر مهریه داداشم مجلس و ترک کرد و بهم گفت این انتخاب خودته روز عقر هم ول کرد رفت اولا شوهرم نمیبردم خونه بابام بعد کلی گریه کردم منو برد که خداروشکر  باهم یکم اشنا شدن و الا باهم خوبن بهج زنگ میزنن پیام نیدن ولی تن من اولا خیلی میلریزد از دستشون درکت میکنن عزیزم و دعا میکنم مثل من زودی مشکلت حل بشه 

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰
داداشم میگه برادر زن حکم هوو رو داره واسه ما مردا ....عزیزم همه مردا متنفرن از برادر زن غصه نخور

وای شوهرم منم فک میکنه داداشمو از اون بیشتر دوست دارم روش یکم حساسه

خب واقعنم من خیلییییی داداشمو دوست دارم 

تا قبل عقدم همش همه جا باهم بودیم دوتایی

خداروشکر 
وای شوهرم منم فک میکنه داداشمو از اون بیشتر دوست دارم روش یکم حساسه خب واقعنم من خیلییییی داداشمو د ...

حالا که میبینی حساسه یذره با سیاست رفتار کن گلم

عاشق زندگیمم ،عاشق پسرم ،عاشق شوهرم،عاشق بوکس
مگه زنها کم لجن با خانواده شوهر  ؟؟مردها هم زرنگ شدن یاد گرفتن .😂😂😂

والا چشم هم چشمیه 😆

بشینین سرجاتون دیگه 

به خدا من ذره ی نسبت ب خانواده ی همسرم جبهه ندارم ولی همسرم طوری رفتار میکنه انگار خانواده ی من دشمنشن 

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 

خدا شوهرمو حفظ کنه برام خیلی اقاس از این جهت

عقد بودیم داداشم از در که میومد با همه احوال پرسی دست و سلام بجز شوهرم ،چه مهمونی چ معمولی

میرف صاف مینشست رو به رو شوهرم پشتش میکرد بهش جلو همه، جلو تلویزون مینشست پشتش به شوهرم خلاصه بی ادبی نبود ک نکرده باشه فقط ب جرم اینکه شوهر منه و دوماد ما ،اونقد دلم شکسته با این کاراش

ولی تا امروز یه بار ب زبون نیاورده یا گله یا تلافی نکرده

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
من درکت میکنم شب ناحزدی برسر مهریه داداشم مجلس و ترک کرد و بهم گفت این انتخاب خودته روز عقر هم ول کر ...

ممنون گلم ان شاءالل

شوهرم خیلی خوبه ولی یه اخلاق بد داره و ناراحت میشه خیلی تابلوهه بی محلی میکن از چیزی بدش بیاد قشنگ بروز میده معمولا در مقابل خانواده و فامیلای من اینجوریه