2777
2789
عنوان

بهترین مارک یخچال ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 27202 بازدید | 33 پست
اولاش خوبه ها ولی بعدچندماه خیلی صدا میده درحدی که ازخواب بیدارت میکنه ازچند نفرم پرسیدم مال اونام ا ...

یا خودا

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما کسی از لوازم مارکTCLخبر داره میدونید که کاراییشون چطوره؟

نه مارک چی هست؟

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
اره هم صداداره هم تنظیمش سخته یا خیلی سرد میکنه همچی حتی تو یخچال یخ میزنه یا میگنده.کلا بدرد نخوره ...

ممنونم عزیز

نه مارک چی هست؟

والا میگن موتورش فرانسه است مونتاژ ایران مثلا یه ساید ۳۰فوتیش میشه ۱۳تومن البته منم شنیدم دروغ نگفته باشم برات.یه تحقیق هم درمورد این بکن چون نمایندگیش تو ایران کمه واولاشه میگن جنسهاش خوبه یخچال وتلویزیون ولباسشویی وایناست

❤ 
والا میگن موتورش فرانسه است مونتاژ ایران مثلا یه ساید ۳۰فوتیش میشه ۱۳تومن البته منم شنیدم دروغ نگفته ...

چک میکنم ممنونم