2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عزیزم. شوهر منم گرید سه دو طرفه بود. وضعیت بیضه چپش که بیشترین عملکرد اسپرم سازی با اونه هم خیلی افتضاح بود. سوم مهر پارسال با روش میکروسرجری جراحی کرد، من اسفند ماه باردار شدم.

شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"
من عزیزم. شوهر منم گرید سه دو طرفه بود. وضعیت بیضه چپش که بیشترین عملکرد اسپرم سازی با اونه هم خیلی ...

کجاعمل کرد گلم پیش کدوم دکتر من مشهد هستم و دقیقا مشکل شوهرشمارو داره شوهرم 

میشه 5تاصلوات بگی نی نی داربشم 
کجاعمل کرد گلم پیش کدوم دکتر من مشهد هستم و دقیقا مشکل شوهرشمارو داره شوهرم 

ما قمیم عزیزم. شوهرم پیش دکتر هومن مختارپور عمل کرد. البته بهت توصیه نمیکنم برا جراحی برید یه شهر دیگه، چون همسرت اذیت میشه. یه متخصص یا فوق تخصص اورولوژی خوب تو مشهد پیدا کن و حتما حتما به روش میکرو جراحی کنه که خدای نکرده عود نکنه و مشکلات جدید به وجود نیاد.

مشکل تعداد اسپرم دارید یا مورفولوژی؟

شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"
خدایا شکرت  گلم دارویی چیزی مصرف کرد؟؟

ویتامین ایی .ارتمیل فرتیل پلاس. ال کارنیتین خودمم تنبلی داشتم کلومفین .مکمل ویتامین.دوفاستون. متفورمین اینارو ۴ماه خوردیم ناامید شدیم دیگه گذاشتیم کنارقرار بود ۶ماه مصرف کنیم اگه باردارشدم هیچ اگه نشدم بره عمل ماه۵ گرمیجات خوردم من محلول جوش شیرین استفاده کردم رو بیضه هایه شوهرم یخ گذاشتم که ماه ۶درست یه هفته مونده بود به عمل باردار شدم اینم بگم ماله شوهرمن واریکوسل و هیدروسل دوطرفه بود

اسپرم 

متوجه نشدم عزیزم. یعنی تعداد اون حدی که باید باشه نیست؟ 

به هر حال تنها راهش جراحیه. من خیلی در این مورد تجربه دارم. قبل از جراحی انواع داروها رو شوهرم مصرف کرد ولی فایده نداشت. تا جراحی نشه و اون رگ های خرابی که باعث اشکال تو فرایند اسپرم سازی میشن بسته نشن، هیچ دارویی اثر نمیذاره.

انشاالله که به زودی مشکلت حل میشه، نگران نباش

دکترا میگن عملش ۵۰/۵۰هست به شوهر شمام گفتن 

ببن دکترا بعضیاشون ادمو ناامید میکنن هیچ وقت یادم نمیره دکتره برگشت به من گفت ۷۰ درصد جواب نمیده طبیعی باردار نمیشی چقدر گریه کردم پیش یه دکتر دیگه رفتم گفت دارو بخوره حتما میشه اگه نشد شش ماه دیگه بیاد عمل دیگه یه بار پیشش رفتم تو دلم گفتم دکتر جوک میگه شوهرمن وضعش خرابه اما خدا خواست شد

سلام من شوهرم بهمن عمل کرد الان ازمایش داد بابذ بریم به دکترش نشون دادم دکتر علی شمسا عمل کرد مشد 

خود خواهی این نیست که اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی خودخواهی اینه که از دیگران بخواهی اونجوری که تو میخوای زندگی کنن