بانو_ایران_زمین مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 4388 عنوان وایییی چرا من انقدر حساسم رو حرفای همسرم اه 74 بازدید | 4 پست الکی هی مغز خودمو میخورم وای چرا اینو اینجوری گفتچرا درباره اون خانمه اونو گفتچرا سرکار زنگ نزد یه حرف ساده و عادی رو تو ذهنم هیولا میکنم و نشخوار فکریخودشم متوجه میشه همیشه میگه چیشد خانومم رفتی تو فکر تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈 امروز | 18:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهرانیا عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 5266 هرچی حساس تر داستان های زندگی بیشتر دوست عزیزمهرچی اروم تر و مشغول به کارای دیگه بشی پیش همسرتم عزیزتر میشی که درگیر حاشیه نیستی 🫶🥲 گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3
paeez2003 عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 271 خیلی حساس نشوشدی هم به روت نیاربعد یه مدت حساسیتت براش عادی میشه ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤
بانو_ایران_زمین مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 4388 هرچی حساس تر داستان های زندگی بیشتر دوست عزیزمهرچی اروم تر و مشغول به کارای دیگه بشی پیش همسرتم عزیز ... هوف خودمم اذیت میشم صبح درگیر این بودم چرا تو خونه خوبه ،سرکار ولی زیاد زنگ نمیزنه الانم رفته بودیم یجایی گفت اون خانمه رو دیدی ماشینش فلان بود مامانشو اورده بود و...فکرم درگیر شد چرا ب اون خانمه توجه کرده و... تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈