ماناجووون مدیر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 124 عنوان کیاشوهرشون عمل واریکوسل کردن بیان | مشاهده متن کامل بحث + 1988 بازدید | 20 پست سلام کیا شوهرشون عمل واریکوسل کردن و جواب گرفتن شوهر من گرید۳هست میشه 5تاصلوات بگی نی نی داربشم 1399/02/06 | 12:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdiye113 عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 616 عزیزم هزینه عمل چقدشد سه تومن شد گمونم. البته تو یه مرکز خصوصی عمل کرد. اگه بیمارستان عمل کنی هم هزینه ش مناسب تر در میاد هم امن تره. شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"
ماناجووون مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 124 سلام من شوهرم بهمن عمل کرد الان ازمایش داد بابذ بریم به دکترش نشون دادم دکتر علی شمسا عمل کرد مشد&nb ... سلام گلم ان شاالله به زودی جواب بگیری واریکوسل شوهرتون گرید چند بود و هزینه عمل چقدشد مرسی از دکترراضی هستی یانه میشه 5تاصلوات بگی نی نی داربشم
الههناز عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 362 اونا رو که دقیق نمیدونم به خدا گرید سه فک کنم بیمارستان خصوصی تقریبا یک و هشتصد شددکترش خوب بود الان که گفت بعد از سه ماه ازمایش گرفتیم فردا پس فردا باید ببریم ببینیم نتیجه چی میشهعنملش خیلی راحت بود خود خواهی این نیست که اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی خودخواهی اینه که از دیگران بخواهی اونجوری که تو میخوای زندگی کنن
kenano عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 1 من عزیزم. شوهر منم گرید سه دو طرفه بود. وضعیت بیضه چپش که بیشترین عملکرد اسپرم سازی با اونه هم خیلی ... سلام همسرتون پیش کدوم دکتر عمل کرد عملش خوب بود
hasannnn عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 1 من عزیزم. شوهر منم گرید سه دو طرفه بود. وضعیت بیضه چپش که بیشترین عملکرد اسپرم سازی با اونه هم خیلی ... سلام میشه اسم دکتر رو بگید و بفرمایید کدوم شهره؟
mahdiye113 عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 616 سلام میشه اسم دکتر رو بگید و بفرمایید کدوم شهره؟ دکتر هومن مختار پور قم شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"