2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزا رو میشنوم، ددلم بچه میخواد

یاد مسولیت های بعدش میفتم، بیخیال میشم

شاید شما زیاد باهاش حرف میزنی که بچه هم زود به حرف اومده، خیلی زود، خیلی خیلی زود

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

والله نمیدونم من خودم خیلی دیر حرف زدم مامانم میگه دیگه داشتیم نگزانت میشدیم. آخه خیلی زود راه رفته بودم و کلی شیطون بودم💃💃 فک کن نه ماهگی راه میرفتم🤣

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.

اون اوایی هست که همه بچه ها درمیارن و بعضی از والدین فکر میکنند بچه داره حرف میزنه. در حالی که بخشی از مرحله رشد کودکه

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .

ماشالله عزیزم 

داداش منم ۳ ماهشه میگه مام 😍😍😍😍اینقد ذوق میکنیم

حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته  از  هوای  زندگیَم ،، میروم  با  خودم قدم بزنم ،،  میروم  از  خودم  رها  بشوم  ،، میروم  با  خودم بِهَم بزنم 🖤