2777
2789
عنوان

خانوما تروخدا منو دعا کنید خوب بشم

347 بازدید | 39 پست

افکار منفی امونم رو بریده دعام کنید بخدا دقم داده این فکرای منفی و فکر از دست دادن عزیزانم داره دیوونم میکنه تروخدا دعام کنید

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4265368/آخرش-چی-میشه

بیا اینجا گلم 

خداجونم ای کاش بنده هات میدونستن مذهب اگه قبل از مرگ توی زندگیشون تاثیر نداشته باشه ، بعد از مرگ هیچ سودی به حالشون نداره مذهبی بودن یعنی خوشرو بودن ، یعنی هدیه مهربونی به دیگران یعنی مواظب دل ظریف هم باشیم یعنی مرتب و تمیز و شیک باشیم ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اگه واقعا قصد امر به معروف داری شخص رو توی یه جای خلوت متوجه اشتباهش کن ولی یادت باشه اگه ذره ای نیتت رو کم کنی یا شاخ شدن یا خودنمایی باشه راه رو اشتباه میری گلم  امر به معروف اگه باعث شکستن دل یا زده شدن از دین باشه نه تنها ثواب نداره بلکه حرامه پس مواظب باش عزیزم،،،،،،،،،،،،،،شمایی که داری میخونی یه لبخند بزن میدونستی با لبخند خیلی زیباتری؟  پس همیشه لبخند بزن مهربون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل تو هستم 

واقعا شرايط بدي دارم همش ترس از دست دادن دارم 

همش گريه ميكنم. و توهم ميزنم ك بيمار شدم 

قبلا اصلا اينطور نبودم بعد از اينكه باردار شدم و كرونا اومد من خيلي حساس تر شدم ي روز بدون ترس نميخوابم😰😔😭

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰
افکار منفی مثل چی،؟متاهلی یا مجرد 

مناهلم عزیزم ترس از دست دادن عزیزانم پدرم ،مادرم بچهام همش دق میکنم با این فکرا

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
خیلی وقته اینجوری شدید؟یا تازگیا 

تقریبا دوسال پیش اینجوری شدم یهویی ،تو۹ ماه حاملگیم خوب بودم اما الان دوباره باز مثل قبل شدم ،واقعاعذاب میکشم خداشاهده

ذکراستغفرالله زیادبگوهرسه وعده سوره کوثربخون به خصوص بعدنمازها فوق‌العاده تأثیر گذار فوق‌العاده

رفيق ميخواستم بهت بگم كهوقتى دارى حرص و جوش پول رو ميزنىوقتى دارى براى تصاحب يه مقام خودت رو به آب و آتيش مى‌زنیوقتی داری برای بالا رفتن خودت بقیه رو لِه میکنیوقتی برنامه ریزی میکنی برای رسیدن به قدرتخلاصه کنم وقتی زندگی رو خیلی جدی گرفتی یه لحظه به تهش فکر کن... این همون آبِ يخ روى آتيشه!ببين من نمى‌گم زندگی نکن!تلاش نکن! ناامید باش و بی هدفنه!میخوام بگم مسیر زندگی تو یجوری بچین که فقط ختم نشه به ثروت و قدرت و مقام!راستش من اصلا نمی‌دونم ما چی ایم و اینجا کجاستو اصلا اینجا چیکار می‌کنیم!فقط اینو میخوام بهت بگم،یعنی اینو فهمیدم که مسیر زندگی تو باید یجوری بچینی که باعشق و علاقه زندگی کنینمی‌دونم!ببین ذوق‌ت چیهیکی ذوقش با سفر زنده می‌شهیکی با کتابیکی با یه پیاده روی سادهیکی آشپزییکی...اگه میخوای برده ی دنیا نباشی ذوق دلت رو پیدا کندلت آروم رفیق...❤️
منم این مشکلو دارم هرشب با همین فکرا میخوابم 

خیلی سخته بخدا 

واس من ک از کلاس پنجم ابتدایی شروع شد از همون موقع کلیم گریه میکردم نماز میخوندم، هر سری مامانم از خونه میرفت بیرون مینشستم گریه میکردم میگفتم اگه دیگه بر نگرده چی