2777
2789
عنوان

خانوما تروخدا منو دعا کنید خوب بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 39 پست
وسواس فکری داری برو روانپزشک.برا وسواس سوره ناس خوبه

شوهرم نمیبره اون باورم نمیکنه

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی احتمال داره، با شوهرت رابطه خوبی داری؟ 

اره شوهرم خوبه دوستم داره

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

همینجوری از بین نمیرن. اول از همه ب دفتر بردار و چیزای خوب زندگیتو حتی خیلی خیلی کوچیک بنویس.

تمرین کن که وقتی فکر منفی میاد با فکر مثبت خنثی کنی. مثلا وقتی تو ذهنت میاد فلانی الان ماشین بهش میزنه و میمیره بگو اره این امکان داره اینجوری بشه ولی الان سالمه و سلامته و مطمینا خودش خواسش هست و بگو‌ خدابا تو حفظش کن و بسپارش دیت خدا.

شکر گذاری کن خیلی زیاد و همیشه از خودت بورس که برای ه چیزی میتونم شکر گذار باشم. این باعث میشه چیزای خوب زندگیتو بیشتر ببینی.

منم شبیه تو بودم طوری ک از دست خودم گریه میکردم و فحش میدادم و تمام زندگیم به باد رفته بود ولی تمرین کردم و دارم میکنم. 

چیزیه ک سالها همراهت بوده به خودت کمک کن تا کم کم از بین بره

شوهرم نمیبره اون باورم نمیکنه

یه جور راضیش کن.من هم خودم هم شوهرم وسواس فکری داریم رفتیم روانپزشک.شوهرم سر خود دارو را قطع کرد میترسم بدتر بشه

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
همینجوری از بین نمیرن. اول از همه ب دفتر بردار و چیزای خوب زندگیتو حتی خیلی خیلی کوچیک بنویس. تمرین ...

ممنونم عزیزم ممنونم حتما امتحان میکنم  

ممنونم عزیزم ممنونم حتما امتحان میکنم  

حتما امتحان کن و به مدت طولانی ادامش بده.اگه دوست داشتی راجع بهش باهام حرف بزن با سوالی داشتی بپرس چون میفهمم داری چی میکشی و چقدر سخته ادم از خودشم خسته بشه و‌مغزش براش اضافی باشه.

چکار کنم چجوری درمانش کنم

برو پیش روانپزشک

من اینطوری بودم بابام از در خونه میرفت بیرون همش دعاش میکردم میگفتم خدا چیزیش نشه

با فکرای منفی دیگه

دکتر خوب پیدا کن هر چی گف حرفشو گوش کن تا قرصو خوردی خووب شدی برای خودت سر خود قطع نکن 

یه دوره قرص بخوری خووب میشه

راستی من 6 سال از دکتر رفتن طفره میرفتم میخواستم با دعا و انرژی مثبت حالمو خوب کنم ولی فایده نداشت و واقعا عذاب کشیدم

میشه اسم داروهاتونو بپرسم

داروی من به درد شما نمیخوره من مشکلات دیگه هم دارم برای من از بارداری شد بارداری اولم که انفلو آنزای خوکی اومد باعث ترس و وسواس شد و بعد هی بیشتر شدعلاءم من ترس از ویروس  وسواس جبری  اضطراب  نا امیدی بی خوابی  عصبانیت بود بعد دکتر رفتم هفت سال دارو خوردم خوب بودم که دوباره باردار شدم و دارومو قطع کردم همه ی علاءم صد برابر برگشت الان پسرم 14 ماهشه بیست روزه دارو میخورم واسه من فلوکستین 20 روزی دو تا میخورم کمی بهترم 

برو پیش روانپزشک من اینطوری بودم بابام از در خونه میرفت بیرون همش دعاش میکردم میگفتم خدا چیزیش نشه ...

آره درسته همون طور که جسم مریض میشه و باید براش دارو استفاده کرد روانم همین طوره در واقع شیمی مغز تغییر میکنه و دارو لازم هست چیزی نیست با دعا و حرف خوب بشه