2777
2789
عنوان

اسم فرزندتونو بر چه مبنایی انتخاب کردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 153 پست
خواب دیدم دخترم موهاش طلاییه و چشماش آبی. تو خواب بهش میگفتم طلا. واسه همین اسمشو گزاشتم. موهاش خیلی ...

چقدر امضات قشنگه عزیزم خدا حفظ کنه دخترتو و عشقتون پایدار❤

واست بهترین ها رو میخوام چون...واسه اولین بار فهمیدمت...واسه اخرین بار عاشق شدم...واسه اولین بار بخشیدمت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معنی اسم پسرم و باباش بهم میاد 

همسرم :بسیار پسندیده شده 

پسرم:بسیار تحسین شده.

😍

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

من همش احتمال سقط داشتم آخرشم ۸ ماهه بدنیا اومد عهد کردم سالم و سلامت بدنیا بیاد اسمشو بزارم نفس چون واقعا به اندازه نفسم برام عزیز بوده و هست از بس سختی کشیدم به خاطرش

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
خداروشکر پس خوبه😁😁البته الان این چهارمین اسم انتخاب کردیم فعلا مونده روش نمیدونم شاید تغییر کنه با ...

منم واسه دخترم تو انتخاب اسم موندم هنوز. دو سه تا مد نظرمه ولی هنوز نتونستم انتخاب کنم. به نظر شما جانان قشنگ تره یا پناه؟

خواب دیدم دخترم موهاش طلاییه و چشماش آبی. تو خواب بهش میگفتم طلا. واسه همین اسمشو گزاشتم. موهاش خیلی ...

عزیزززم  پس واقعا مثل خوابت مو طلایی شد ... خدا نگهش داره

امیرحسین و آیهان

اولی رو عاشق اسمش بودم تو مجردی بعد ازدواج کردم دیدم همسرم هم عاشق اسم امیرحسین هست

آیهان رو انتخاب کردم هم به امیرحسین هم به فامیلش بیاد و زیبا هم باشه

فامیل پسرام آریایی هست

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
منم واسه دخترم تو انتخاب اسم موندم هنوز. دو سه تا مد نظرمه ولی هنوز نتونستم انتخاب کنم. به نظر شما ج ...

پناه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)