2777
2789
عنوان

اسم فرزندتونو بر چه مبنایی انتخاب کردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 153 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم دخترم حلما چون خودم دوست دارم این اسم رو اسم پسرمم علی نذر کردم بزارم علی اگه سالم به دنیا بیاد چون دکترا بهم گفته بودن تا شیش ماهگی بیشتر تو شکمم نمیمونه سونوگرافی هم رفتم اونا هم همین رو گفتن ولی الان ماشالله هم دخترم و هم پسرم سالم و سلامت هستن 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
محمد امیر ؟

پدر :مرتضی

پسر:محمد

ترکیب اسم خودم و همسرم رو هم دوست دارم:

زهرا و مرتضی😊

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
پدر :مرتضی پسر:محمد ترکیب اسم خودم و همسرم رو هم دوست دارم: زهرا و مرتضی😊

عزیزم‌

خدا واسه هم‌نگهتون داره

منم اسم‌محمد خیلی دوس دارم‌😍

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
عزیزم‌ خدا واسه هم‌نگهتون داره منم اسم‌محمد خیلی دوس دارم‌😍

ممنون 

آره اسم خیلی قشنگیه تلفظش هم قشنگه هیچ وقت هم قدیمی نمیشه همیشه رو بورسه.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)