2777
2789
عنوان

درد و دلِ یه عروس

477 بازدید | 12 پست

من دیگه کلافه شدم😑

دو بار تاریخ عروسیمون بهم خورده😪

اگه مرداد ماه هم برنامه ی کرونا باشه نمیدونم چیکار کنم

امیدم به همین تابستون بود☹

خونمون بناکاریش نصفه مونده و کلی خرید داریم خودم یه عااااالمه برنامه داشتم برای عروسیم از کلاس رقص بگیر تا یه عمل زیبایی کوچولو اونوقت همش کنسل شده و کلا خود عروسی هم رو هواست، انتقالیمم جور شده و اگه عروسی نکنیم من از مرداد ماه باید این مسیر یک ساعته رو رفت و امد کنم😔(محل زندگیم بعد عروسی با الانم ۵۰ کیلومتر فاصله داره)

ای خدا، میدونم این شرایط برای همه سخته ولی برای ما که اینجوری تو یه برنامه نصفه گیر کردیم سخت تره، دعا کنید برامون عزیزان🙏🙏

داشتم به این فکر میکردم که بدون عروسی برم سر خونه زندگیم یا نه؟☹ راستش اصلا دلم نمیاد من واقعا مراسم عروسی رو دوست دارم...هر چند اگه مراسم هم نگیریم آتلیه و فرمالیتم رو میرم ولی بازم به نظرم مراسم یه چیز دیگس

اما تو نی نی سایت خیلیا رو دیدم که گفتن ما بعد چند سال پشیمونیم که عروسی گرفتیم؟؟؟!!! واقعا چرا؟ 🤔از اول دوست نداشتن یا اکثرا بعد یه مدت به همین نظر مشترک میرسن؟؟!

راستش من اگر ازدواج کنم و عاشقش باشم ترجیح میدم ی مسافرت خارج از کشور و چند ماهه بریم تا اینکه عروسی ...

راستش منم از خود مراسم عروسی زیاد خوشم نمیاد

ولی بازم نمیتونم خودمو راضی کنم که مراسم نگیریم

ماه عسل قصد داشتیم بریم ترکیه یا باکو ک اینجوری شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش منم از خود مراسم عروسی زیاد خوشم نمیاد ولی بازم نمیتونم خودمو راضی کنم که مراسم نگیریم ماه ع ...

اخه شب عروسی ی عده ادم عقده ایی و حسود پلاستکی هستن ک ایراد میگیرن و منم ادمیم زود جوش میارم اگر عروسی بگیرم ی جوری میگیرم ک توی شهر تک باشه یا ن میرم همون مسافرت . 

اخه شب عروسی ی عده ادم عقده ایی و حسود پلاستکی هستن ک ایراد میگیرن و منم ادمیم زود جوش میارم اگر عرو ...

😂😂حسود پلاستیکی رو خوب اومدی

هر عروسی بگیریم از سرشون هم زیاده خودشون کاری نکردن برا ما که

همسرم خیلی مشکلی نداره که عروسی نگیریم ولی خانواده ی من دوست دارن برگزار بشه

و 

😂😂حسود پلاستیکی رو خوب اومدی هر عروسی بگیریم از سرشون هم زیاده خودشون کاری نکردن برا ما که همسرم ...

اره راس میگن بلاخره خانواده دختر بیشتر حرف در میارن میگن دخترتونو همینجوری بی سرو صدا دادین رف

اره راس میگن بلاخره خانواده دختر بیشتر حرف در میارن میگن دخترتونو همینجوری بی سرو صدا دادین رف

اره عزیزم ولی الان شرایط فرق میکنه تا کی منتظر بشیم‌این مریضی بره

اگه عروسی نکنیم من از مرداد ماه باید هر روز رفت و امد کنم به محل کارم به زور انتقالی گرفتم

اره عزیزم ولی الان شرایط فرق میکنه تا کی منتظر بشیم‌این مریضی بره اگه عروسی نکنیم من از مرداد ماه ب ...

نگران نباش عروس خانوم . تا اون موقع میره و میشه عروسی برگزار کرد اگرم نشد توی خونه خودتون یا ویلایی جایی ی مهمونی کوچیک در حد خانواده خودتون و شوهرت و داییا و خاله ها و اینا برگزار کنین

نگران نباش عروس خانوم . تا اون موقع میره و میشه عروسی برگزار کرد اگرم نشد توی خونه خودتون یا ویلایی ...

ممنون عزیزم وقت گذاشتی

قصدم درد و دل بود

نمیشه تالار رزرو کردیم بیعانه رو پس نمیدن

ممنون عزیزم وقت گذاشتی قصدم درد و دل بود نمیشه تالار رزرو کردیم بیعانه رو پس نمیدن

خاهش عشقم . انشالله ب بهترین شکل برگزار میشه نگران نباش . تو عروسیم خیلی برقص 😂حالا خودتو عاقاتون چندسالتونه شغلش چیه چی میخونی خودت 

خاهش عشقم . انشالله ب بهترین شکل برگزار میشه نگران نباش . تو عروسیم خیلی برقص 😂حالا خودتو عاقاتون چ ...

☺☺میخواستیم بریم کلاس رقص گند خورد توش

من ۲۶ و همسرم ۲۷

من کارمندبانکم

همسرم هم معلمِ