2777
2789
عنوان

خاطرات خفن زندگیتون😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 43 پست
وای بچه بیچاره چیشد

خیلی گریه کرد. صورتش سوخت دیگه الانم یکم جاش مونده ولی کمرنگه

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚
😆😆😆😆😆😆😆خیلی باحال تعریف کردی..پوشکی بود😄😄

اره کلا ادم ارومی شدم به قول مامانم بی عرضه  

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه ی معلم ورزش عقده ای داشتیم جزوه میگف و امتحان کتبی میگرف از ۸... بعد یروز میانترم ریاضی داشتیم همون روز کتبی ورزش گذاش هر کاری کردیم قبول نکرد یروز دیگهب مدیر گفتیم اونم حرف زد قبول نکرد مدیر گف نخونین مجبور میشه دوباره بده اخ نمره هامون همه نیم و بیست و پنج صدم بود...😂😂😂

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود
ن ازدواج نکردم   چی مشکل بشه؟

نمیدونم میترسم مثلا خاطرات اینا مشکل بشه... دارم جدا میشم واس همین پرسیدم...

شهر کوچیک حس میکنم هرجا بریم خاطره های گذشته اینا اذیت کنه

زن عموم تازه فارغ شده بود

من و پسر خالم و دختر عموم میرفتیم زنگ اتاق عمل که طبقه پایین زایشگاه بود رو میزدیم فرار میکردیم   

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
نمیدونم میترسم مثلا خاطرات اینا مشکل بشه... دارم جدا میشم واس همین پرسیدم... شهر کوچیک حس میکنم هرج ...

خاطرات ک فراموش نمیشن  بستگی ب علت جدایی داره  منکه بی علت بود اون میخاست براهمین اذیت شدم از یاداوری خاطراتش

من خیلی کوچولو بودم نمیدونم چند سالم بود😇😇

روپاهایه شوهرخالم تو ماشین نشسته بودیم

یهو پسرخالم خیلی ویراژ داد یکی از این بنده خداهایی که گوشه خیابون وایستاده بود ترسید از صدایه ماشین

بعد شوهر خالم گفت یارو چرتش پاره شد😊

منم تو عالم بچکی فکردم گفت شورتش😄

بعد برام سوام پیش اومد خوب🤔

گفتم از کجا میدونی شورتش پاره شد😒

تیکر دوسالگی دختر قشنگ مامان😍😍😍❤❤❤
خاطرات ک فراموش نمیشن  بستگی ب علت جدایی داره  منکه بی علت بود اون میخاست براهمین اذیت شدم ...

نه خب من نامردی دیدم ازش بدم اومد خودم تلاش کروم متنفر بشم کامل خیلی دو دو تا کردم ولی باز اون ترسه ته دلمه... اگ فضولی نباشه چی شد بعدا ازدواج نکردین؟

یبار برگه رفیقموگرفتم براش نوشتم سرامتحان . بعد اونشد ۲۰ من شدم ۱۸ چون براخودم تندتندنوشتم ک برای اون حل کنم تومحاسبات اشتباه کردم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ یبارم جرات حقیقت بازی کردیم بمن گفتن جرات داری معلمو بزن . گفتم اجازه بیام کناربخاری وایستم. رفتم بعدمحکم دوتازدم پشتش گفتم پشتتون گچه. بنده خدافکرکرد واقعا گچ بودبعدازم تشکرم کرد ک براش پاک کردم😂🤦‍♀️بعد یدفعه بچه های بیشورررر کلاس خندیدن معلم شک کرد اخر فهمید ی صفر داد ولی معلم بیستی بود خدایی صفرتاثیرنداد🤦‍♀️

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷ▾‹💔⃟🌿
نه خب من نامردی دیدم ازش بدم اومد خودم تلاش کروم متنفر بشم کامل خیلی دو دو تا کردم ولی باز اون ترسه ...

کمی بی اعتمادشدم ب مردا   ولی اگ خاستگارخوب باشه ازدواج میکنم   دوسش داشتم ولی پاگذاشتم رو دلم ترکش کردم چون لیاقت دوس داشتن منو نداشت بیعرضه

کمی بی اعتمادشدم ب مردا   ولی اگ خاستگارخوب باشه ازدواج میکنم   دوسش داشتم ولی پاگذاش ...

الهی قربونت برم... ان شاالله خوشبخت میشین... ببخشید اگ ناراحتتون کردم

😆😆😆😆😆😆😆خیلی باحال تعریف کردی..پوشکی بود😄😄

چن سال پیش بچه نبودم مثلا 11 سال داشتم

پسر عم داشتم بی ادب

اومد تو حیاط دنبالم ادرار کرد روم  کسی هم چیزی بش نگفت