2777
2789
عنوان

خاطرات خفن زندگیتون😎

1553 بازدید | 43 پست

بیاین از اتفاقات خفن زندگیتون بگید..

از تقلب های مدرسه تاااخرابکاری های دوران بچگیتون

😊

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمامش اومد جلو چشام😂😂خفن تر از همع اشغال ریختن تو ماشین معلم بود وفتی خودش داشت از پنجرع نگاع میکرد🤣

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

حسش نیس 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
تمامش اومد جلو چشام😂😂خفن تر از همع اشغال ریختن تو ماشین معلم بود وفتی خودش داشت از پنجرع نگاع میکر ...

😂😂😂

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

آبجیم که دنیا اومد 4سالم بود مامانم اسپند ریخت منم لج کردم که بده من بگردونم تو خونه داد بهم من صاف بردم گذاشتم تو صورت نوزاد 20 روزه... خدا لعنتم کنه😭😥

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚

یبار تو دبیرستان بچه ها گوشی و اسپیکر اورده بودن اهنگ گذاشته بودن بزن و برقص بعد من ی لحظه رفتم بیرون کلاس دیدم مدیرمون داره میاد بدو رفتم که قط کن قط کن مدیر داره میاد... نگو پشت سر من مدیر اومده زد رو شونم گف عزیزم مشکلی داری با بودن من تو مدرسه؟.... سلامت باشه مدیر خوبی بود گف جمع کنین ناظمتون نبینه

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود

تقلب که همیشه داشتم به بقیه میرسوندم برای چند نفرم مینوشتم به دوستم تقلب رسوندم امتحان فیزیک بود نصف فرمول رو نوشتم تا مساوی اون ور مساوی رو سه نقطه گذاشتم که خودش بنویسه بعد مسئله رو حل کردم .دوستم فکر کرده بود اون سه نقطه جز فرموله به همون صورت نوشته بود

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

ابجیم بدنیا اومد ۸سالم بود انقد بهش حصودی میکردم یروز مامانم حواسش نبود کونشو ازرو پوشک گاز کرفتم😐😐😑😶

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
یبار تو دبیرستان بچه ها گوشی و اسپیکر اورده بودن اهنگ گذاشته بودن بزن و برقص بعد من ی لحظه رفتم بیرو ...

😂😂😂😂

تمامش اومد جلو چشام😂😂خفن تر از همع اشغال ریختن تو ماشین معلم بود وفتی خودش داشت از پنجرع نگاع میکر ...

من اگه جایه اون معلمه بودم از وسط به دوقسمته مساوی تقصیمتون میکردم😄

تیکر دوسالگی دختر قشنگ مامان😍😍😍❤❤❤

من که 3 سالم بود میرفتم تو سوپری پیش خونمون پسرای مردمو میزم گاز میگرفتم بر میگشتم خونه  

اما کلاس اول که بودم بچه خوبی شدم از بچه همسایمون که پوشکی بود کتک میخوردم   

نتیجه اخلاقی: چوب خدا صدا نداره  

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)