2777
2789
عنوان

خاطرات خفن زندگیتون😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 43 پست

همسرم یبوست شدید داشت هرچی میگفتم اینو بخور اونو بخور گوش نمیداد

اخرم خودم ۳تا سی لاکس ریختم تو سالادش 

فرداش گفت نمیدونم چرا اینطوری شدم نیم ساعت یبار میرم دستشویی منم زدم زیره خنده فهمید 

گفتم همینه ازین به بد گوش ندیدی از در دیگه وارد میشم  

دبیرستان زبانم فول بود کلاس میرفتم امتحان ترم سوم دبیرستان به کل کلاس تقلب رسوندم ینی من که همیشه اول ازهمه میرفتم بیرون تااخرین نفر وایسادم رسوندم اومدم بیرون

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه جایه اون معلمه بودم از وسط به دوقسمته مساوی تقصیمتون میکردم😄

ما تجربی بودیم این فقط ی سال معلممون بود بعد امتحان نهایی داشتیم گیر دادع بود خیلی هم معلم عقده ای بودا خیلی غیرقابل تحمل مام جلو چشمش اینکارو کردیم معلممونم نبود اون سال ،سال قبلش بود😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من که 3 سالم بود میرفتم تو سوپری پیش خونمون پسرای مردمو میزم گاز میگرفتم بر میگشتم خونه     ...

😂😂😂

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
آبجیم که دنیا اومد 4سالم بود مامانم اسپند ریخت منم لج کردم که بده من بگردونم تو خونه داد بهم من صاف ...

الان صورتش خوب شد عزیزم؟

تیکر دوسالگی دختر قشنگ مامان😍😍😍❤❤❤
امروز یاد ی چیزی افتادم ک اسم همسر سابقمو نوشته بودم الاغ تو گوشیم   وقتی تلگرام نصب کرد نوشته ...

😂😂😂😂

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
من که 3 سالم بود میرفتم تو سوپری پیش خونمون پسرای مردمو میزم گاز میگرفتم بر میگشتم خونه     ...

😆😆😆😆😆😆😆خیلی باحال تعریف کردی..پوشکی بود😄😄

تیکر دوسالگی دختر قشنگ مامان😍😍😍❤❤❤
یبار تو دبیرستان بچه ها گوشی و اسپیکر اورده بودن اهنگ گذاشته بودن بزن و برقص بعد من ی لحظه رفتم بیرو ...

ما راهنمایی مدیرمون رو حساب نمیکردیم

همیشه سر تا پا تیپ سبز میزد 

بچه ها هم پیشش میگفتن خیار شور

ولی ناظممون همه ازش میترسیدن

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
آبجیم که دنیا اومد 4سالم بود مامانم اسپند ریخت منم لج کردم که بده من بگردونم تو خونه داد بهم من صاف ...

وای بچه بیچاره چیشد

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷ▾‹💔⃟🌿
امروز یاد ی چیزی افتادم ک اسم همسر سابقمو نوشته بودم الاغ تو گوشیم   وقتی تلگرام نصب کرد نوشته ...

میتونم بپرسم الان دوباره از کردین؟ مشکل نمیشه براتون ازدواج سابق؟

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود
الان صورتش خوب شد عزیزم؟

یه کوچولو جاش مونده

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚

بچه بودم یسری پسر عموم شیر کردم بره ازخونه زن عموی بابام امپول گاویسون و بدزده اونم رفت برداشت اورد تو امپول اب پر میکردیم ازرودخونه قورباغه میگرفتم امپول میزدم به قورباغه ها اجزای داخلیشون از دهن و باسنشون میزد بیرون😂🙂🙂🙂

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
پس جبران کردین.😆😆

ارع چ جورم حقش بود 😂

با بچع های ریاضیم نساز بودیم بعد رفتع بودن نمازخونع اکیپمونو جمع کردیم کفششونو دزدیدیم انداختیم تو ساختمون بغلی مد، فردا صب سر صف مدیر بین400-500دانش اموز میگفت اعتراف کنین همه همو نگاع میکردن کسی چیزی نگفت بعد مدیرمون میگفت من میدونم کار بچع های چهارم تجربیع🤣🤣🤣

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh