2777
2789
عنوان

بچه ها ی سوال

124 بازدید | 10 پست

اگه شما جای من بودید چیکار میکردید؟ من الان اومدم خونه پدرم دو هفته هست در نبود من شوهرم کلید خونمونومیده ب خواهراش اونا هم میرن توی خونم هرچی دلشون میخاد بر میدارن از لباس مجلسی گرفته تا لوازم توی خونم

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

وااااااا 

برو خونت تا ب تاراج نبردن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااااا  برو خونت تا ب تاراج نبردن

تا شوهرم نیاد دنبالم ک نمیتونم برگردم خونه پدرم شهرستانه خودش گفته میاد دنبال‌م ک ی هوایی هم عوض کنه

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

شما ک تو خونه تون نیستید 

از کجا متوجه میشید  وسایل تون  جابجا میشه ؟🙄

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
تا شوهرم نیاد دنبالم ک نمیتونم برگردم خونه پدرم شهرستانه خودش گفته میاد دنبال‌م ک ی هوایی هم عوض کنه

خب خواهراش چقد فرصت طلبن دیگع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دارم میمیرم از حرص بعدش عکس میگیرن برام میفرستن وای جات خالی.. 😖😖

چون شوهرم پشت خواهی شون رو میکنه و روی این مسائل حساس نیست اونا هم از خدا میخان از این سوزم میگیره ک بعد برام عکس میگیرن میفرستن چطور شدم.بهم میاد. و هزار چرت دیگه 

حالا موندم چطوری ب شوهرم بگم ک از کار خواهرات ناراحت شدم ک ی وقت طرف اونا رو نگیره و حق رو بده ب من هرچند حق بامنه چون روی این جور چیزا حساس نیست و میگه عب نداره