2777
2789
من خودم بچه کوچیک دارم چجوری بگم بیان اینجا قزوینم کسی جز من نیست که برن خونش تازه خواهر زادش که سه ...

ای داد 

خدا خودش کمک کنه به حق پنج تن

خدایا از گناهانم بگذر... همانگونه که از آرزوهایم گذشتی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اذیت میکنه نمیزاره به هیچ مردی نزدیک بشه یا مردی بهش نزدیک بشه

اگه نزدیک مردی بشه اذیتش میکنه ؟چیکارش میکنه ؟

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود   
ببخسید برای اون طرف دعا کنید اشتباه تایپی نوشتم برام

اشکال نداره

حال همه ی ما دعا کردن داره عزیزم

اون شخص بیشتر...

الهی خودت شر این اجنه ها رو( که برای تو هیچ کاری نداره) از سر اون دختر بردار، الهی آمین🙏

خیلی اذیت میکنه نمیزاره به هیچ مردی نزدیک بشه یا مردی بهش نزدیک بشه

آره وحشتناکه مخصوصا اگه اون مرد و خیلی دوس داشته باشی کاری باهات میکنه روزی هزار بار آروزی مرگ کنی تا اون مرد بره وقتی که رفت حالت خوب میشه

اگه نزدیک مردی بشه اذیتش میکنه ؟چیکارش میکنه ؟

والا دیگه دقیق نمیدونم

منم اینطور شنیدم😁😁😁😁

بزار اگه جنی عاشقم شد بهت میگم😁😁😁😁😁😁😁😂😂😂😂😂

آره وحشتناکه مخصوصا اگه اون مرد و خیلی دوس داشته باشی کاری باهات میکنه روزی هزار بار آروزی مرگ کنی ت ...

من یکی دوستام دعا نویس بهش گفته یه جن داره عاشقت میشه باید زود ازدواج کنی تا بلایی سرت نیاورده ولی دوستم شرایط ازداج کردن نداره 

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود