2777
2789
عنوان

جوابی ک ب برادر شوهر دادم بد بوده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که انجام دادید ولی به نظر من نه کارتون اصلا قباهت و زشتی نداشته. تعارفات ما ایرانیا بعضی وقتا ا ...

خدایی این یکی رو موافقم

الکی بگیم بفرمایید داخل

در صورتی ک قلبت موافق نیستیم

فقط بخاطر کرونا و رفت وامدش بوده وگرنه نه اونا از این اخلاقها دارند و نه من

بچه کوچیک داری بیشتر بابد مواظب باشی

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
از لب میبوسن بچمو در این حد

وایییی چه کار بدی

پس کارتون خیلی هم خوب بوده

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
نمیگفتن دیگه وقتی بچه خوابه و بالا نمیان واسه چی میومدن البته این نظر منه ولی فک کنم خودتم ته قلبت ا ...

من دوست ندارم کسی ناراحت شه

درست

ولی وقتی کسانی خواسته هایی دارن ک خلاف مقررات اون خونه ست ، ما باید زیر با بذاریم اون مقررات رو

من دلم میخواد ببینمشون

وقتی ب هیچ‌وجه مراقبت ندارند، چطوری اعتماد کنم و دخترمو بدم بغلشون

تاپیک دوتا قبلیمو بخون لطفا