2777
2789
عنوان

یعنی چی واقعا

190 بازدید | 38 پست

دیروز خیابون بودم همه خانوما و دخترا ماشالا خوووشگل همه موها کراتین و هایلایت یا کوتاه سشوار کشیده و مرتب .لباسا هم که انگار همه دعوت شده بودن مهمونی همه مرتب و ست کرده بودن من خودم خیلی معمولی بودم اعتماد به نفسم اومد پایین خیلی.چطوری حوصله ووقت و پول دارن این همه به خودشون برسن

تیکر بارداری تیکر رژیممه .شروع رژیم ۲/۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در اصل تو خاص اون جمع بودی و بهترین و نچرال ترین فقط دقت میخواسته

اخه آدم فکر میکنه مسابقه فشنشو برگزار شده فقط منم که جا موندم همه بینهایت به خودشون رسیده بودن

اخه آدم فکر میکنه مسابقه فشنشو برگزار شده فقط منم که جا موندم همه بینهایت به خودشون رسیده بودن

بهشون نگاه نکن از هر آدمی همیشه ادم خوشگل تر هست

و اگه نگاه کنی به هزار تا عملی خب معلومه نا امید میشی

البته منکر این نمیشم بعضیا خدادادی زیبان

منم همینطوری میرم بیرون موهامو صاف میکنم آرایش میکنم لباس خوب میپوشم عطر میزنم ☹️

اخه منم همین کارا رو انجام میدم واسه بیرون رفتن ولی اینا بینهایت خوشگل استایل زده بودن خیلی بی نقص بود همه چیزشون اخه آدم معمولی بالاخره ریشه موهاش در میاد همیشه که نمیشه بری ترمیم هایلایت و کراتین و.....ولی اینا من یه دونه آدم یکم معمولی هم ندیدم بینشون

فرفری ها یه یه جور دیگه خوشگلن

ممنونم دور صورتمو قاب گرفته حس میکنم شلخته نشونم میده

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بهشون نگاه نکن از هر آدمی همیشه ادم خوشگل تر هستو اگه نگاه کنی به هزار تا عملی خب معلومه نا امید میش ...

اره خب تعجب ازاین بود که چرا همه انقد خوشگل شدن پس زشتا کجان پس چرا دیگه ادم معمولی نیست مثل ما؟

اخه منم همین کارا رو انجام میدم واسه بیرون رفتن ولی اینا بینهایت خوشگل استایل زده بودن خیلی بی نقص ب ...

اره میدونم چی میگی منم خیلی زیاد دیدم همیشه هم نگاهشون میکنم

دانشگاه که میرفتم هفت صبح یجوری خوشگل بودن خوشحال میشدم این همه سیسی های خوشگل میدیدم

🧚‍♀