2777
2789
عزیزم خیلی خیلی دعات کردم ان شاالله حاجت بگیری برای من دعا کن حمد خوندم برات❤️🤲🏻

مرسی قشنگم

چشم تسبیح دستمه دارم صلوات میفرستم از ته دل براتون دعا کردم انشالله حاجت روا بشید💚🙏

درخواست دوستی ممنوع...کاربر قدیمی هستم ....لطفا برام دعا کنید مهربونا 😍🙏همتوووون و خیلی دوست دارم😘

دوستان میشه برام دعاکنید 😭با کلی بدبختی و ویار الان ۱۴هفته هستم از یساعت پیش دل درد و کمردرد عجیب ش ...

عزیزم خب اگر میتونی برو دکتر سریع

پنجتا حمد خوندم برات عزیزم برات دعا میکنم إن شاالله خدا بچتو برات نگهداره 🥲🥲🥺❤️ التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات شم مرسی ،سمیرا ج هستم امام جواد به حق امتم رضا وامام هادی حاجت روام کن برگرده به من پیام بده تا ...

خدایا این دختر رو دلشادش کن ای خدا حمد خوندم برات عزیزم تروخدا حاجت گرفتی دعا کن برام❤️🤲🏻التماس دعا

عزیزم خب اگر میتونی برو دکتر سریع پنجتا حمد خوندم برات عزیزم برات دعا میکنم إن شاالله خدا بچتو برات ...

ممنونم عزیزم خیر ببینی

الان داره برف میاد بچه ۳ساله و یکونیم ساله دارم خوابن

نمیتونم شوهرمم فرداصب شیفت داره

دلم نمیاد بیدارش کنم

سر شب بخاطر ویار شدید رفتم سرم زدم خیلی شوهرم خسته شد همش باید برم سرم بزنم

خدایا مارو به نفسمون واگذار نکن 

چشم برات الانم دعا میخونم و بعدشم یه الرحمن ثوابش هدیه به شما😭

قربونت برم من گریه نکن عزیزم الهی که همون بشه که دلت میخاد و عاقبت بخیر باشی إن شاالله 🥲❤️متشکرم

ممنونم عزیزم خیر ببینیالان داره برف میاد بچه ۳ساله و یکونیم ساله دارم خوابننمیتونم شوهرمم فرداصب شیف ...

وای عزیزم چقد دلسوز و با محبتی .. الان ما بیشتر به دعات محتاجیم ولی حتما برات دعا میکنیم عزیزم❤️🤲🏻إن شاالله به سلامتی وضع حمل کنی خدا کمرتو قدرت بده ❤️بهت توانایی بیشتر بده عزیزم .. روحیتو نبازی

خدا دلت رو شاد کنه.

إن شاءالله هر حاجتی که داری ، به زودی برآورده به خیر بشه و به خواسته ها و آرزوهات برسی. 🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد 💚

برای سلامتی و عاقبت به خیر شدن خودم و خانواده م ، التماس دعا دارم.

خدا دلت رو شاد کنه. إن شاءالله هر حاجتی که داری ، به زودی برآورده به خیر بشه و به خواسته ها و آرزوها ...

حمد خوندم براتون عزیزم لطفا سر نماز صبح منو دعا کنید اسمم تارا هست🤲🏻🫠❤️