2777
2789
عنوان

جوابی ک ب برادر شوهر دادم بد بوده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه تاپیک دوتا قبول بخونی؟ اونجا راجع بهشون یکم توضیح دادم مراقبت ندارند اصلا

والا خونواده منم خیلی مراقبت دارن. ولی الان با نوزادم خونه مامانمینا هستم، به همه خاله هام گفتن نیان. خالم میگفت نوه کوچیکم هلاکخ بچتو ببینه، منم تو دلم گفتم هلاکه که هلاکه... بعد به خالم گفتم ایشالا بعد کرونا. با اینکه میدونم خیلیم مراقب و تمیزن و همش تو قرنطینه بودن. 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
افرین به این رک بودن وجسارتت خیلیم کارخوبی کردی عزیزم.هرطور برخورد کنی همینطورعادت میکنن حالا چه بهت ...

البته سریع برادرشوهرم جمع کرد موضوع رو

اگه خواهرشوهرام بودن میگفتن بیدار نگه دار تا بیایم

بعدشم من مهمون از ۵ دفه قبل نمیتونم بپذیرم

قیافه من الان شبیه برده های مصره

ما میکاپی نه آرایشی و ..

حالا که انجام دادید ولی به نظر من نه کارتون اصلا قباهت و زشتی نداشته. تعارفات ما ایرانیا بعضی وقتا اینقدر بیهوده که خفه میشیم کم کم فرهنگش باید جا بیوفته با احترام به دیگران بعضی تعارفات الکی حذف بشه 

بالاخره یه چیزی میشه... 
من بودم ناراحت میشدم . اگر اونام اینکارو با شما میکردن صد در صد دلخور میشدین

خب آدما باید شرایط رو درک کنن، درک نمیکنن مشکل خودشونه. یه وقتایی میصرفه طرفش ناراحت هم بشه ولی کار احمقانه ای نکنه که بعدش پشیمون بشه. 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

با این اوضاع کرونا کار خوبی کردین

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.