2777
2789
بهم بگو به نامزد سابقم میرسم؟ بهم علاقه ایی داره ؟

اگه میخواینش کاری که‌میگم‌رو انجام بدین محکم

حتی الامکان‌گناه‌نکنید‌ونماز اول وقت بخونید

روزانه اقلش صدبار‌استغفار‌کنید

آقا هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخواینش کاری که‌میگم‌رو انجام بدین محکمحتی الامکان‌گناه‌نکنید‌ونماز اول وقت بخونیدروزانه اقلش ص ...

میشه جواب منم بدید خواهش میکنم
منو علیرضا بهم میرسیم ؟ امسال مهندسی کامپیوتر فردوسی مشهد میارم ؟

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

اگه میخواینش کاری که‌میگم‌رو انجام بدین محکمحتی الامکان‌گناه‌نکنید‌ونماز اول وقت بخونیدروزانه اقلش ص ...

یه رشته خوب قبول میشم 

به نظرت در آینده مادر دو تا دختر  میشم؟

متوجه بشم‌میگم‌حتما

کی متوجه میشید . خواهش میکنم جوابمو بدید ها . برام دعا هم بکنید خب ؟ مرسی اجرتون با مولا صاحب الزمان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

چرا به من نگفتی بهش میرسم آیا؟ علاقه ایی بهم داره؟ تو رو خدا به خدا وصل بشو بهم جواب بگو اگر بهش نمیرسم ولش کنم

خداااااااااا  

کی متوجه میشید . خواهش میکنم جوابمو بدید ها . برام دعا هم بکنید خب ؟ مرسی اجرتون با مولا صاحب الزمان

خدا حفظتون‌کنه

حتما‌نماز‌اول وقت بخونین و سوره انا انزلنا رو در طول روز هر قدر که میتونین تلاوت کنین

آقا هستم

خدا حفظتون‌کنهحتما‌نماز‌اول وقت بخونین و سوره انا انزلنا رو در طول روز هر قدر که میتونین تلاوت کنین

سوره انا انزلنا فی لیله القدر ؟
میرسیم بهم ؟ میشه جوابمو بدید ؟ میرسیم بهم ایا ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40