2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نمی‌خوان

بحث بشه

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

قرتی بازی سایت زیاد شده اون زمانا که ما بودیم این چیزا نبود بخدا. من هنوز گیجم بعد 3.4 سال اومدم سایت😆 قفل زدن باعث میشه چی بشه؟ 

زندگی زیباست ای زیباپسند... زیبا اندیشان به زیبایی رسند

😕

❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤                          ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ  ❤                                  ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤

بعضیا سوال میپرسن قفل میکنند من اینجوری ام   

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

من یه بار یه کامنت گذاشتم عصرش اومدم دیدم یکی منو ریپلای کرده و حرفای درشت بارم کرده خواستم جواب بدم دیدم قفله

تا شب دنبالش گشتم تو یه تاپیک خفتش کردم قشنگ شستم پهن کردم که کاربری منو دید فقط فرار کنه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من یه بار یه کامنت گذاشتم عصرش اومدم دیدم یکی منو ریپلای کرده و حرفای درشت بارم کرده خواستم جواب بدم ...

مصداق همينان كه وسط چت بعد از فحش دادن منتظر جواب نميمونن ، زده ايز تايپينگ بلاكت ميكنن😂

👻
سلام گلم بعضي جاها درسته ،يه جاهايي يه طرفه به قاضي ميرن و قفل ميكنن زور داره...

اشکال نداره ب دل نگیر گاهی پیش میاد آدما دوست دارن حرف دلشونو بزنن اما شهامت روب رویی با نظرات دیگران رو ندارن 

باید درکشون کرد 

حتی ممکنه گاهی برای ما هم پیش بیاد⁦☺️⁩

گاهی سکوت بهترین کلام است