بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اره البته دوره سوال پرسيدنا گذشته منم دوباره كه اومدم سايت متوجه شدم كه جنگهاي قومي قبيله اي خيلي ش ...
بخدا خیلی عوض شده سایت. اینجور نبود که. اونوقتا خانم تخرانی صاحب سایت وقت میزاشت باهامون حرف میزد.مشکلی داشتیم با اقای زاهدی حل میکردیم زودی.... الا معلوم نیست چی به چیه
زندگی زیباست ای زیباپسند... زیبا اندیشان به زیبایی رسند
يادته اون موقعها كارگاه بازي درمياورديم مرد شناسايي ميكرديم امارشو ميداديم اقاي زاهد😂😂 حيف كه نه تنها دوره زمونه عوض شده يه سايت مجازي هم عوض شده فضاش ...
واقعا ... هيچ كدوم ازون قديميا هم نيستن ديگه... كاربرها هم سن وسالشون كمتر شده مردا بيشتر ش ...
بابا انقدر جو صمیمی بود که من با یکی از نی نی سایتی های شمالی رفت و امد داشتم میومد ارومیه دیدنمون با خانواده. عکس میزاشتیم. من واسه پسرم وبلاگ داشتم. همه با هم بچه های یه شهر قرار میزاشتیم میرفتیم بیرون با بچه هامون. اقای زاهد🥺 چه مهربون و شوخ طبع بود.
زندگی زیباست ای زیباپسند... زیبا اندیشان به زیبایی رسند
بابا انقدر جو صمیمی بود که من با یکی از نی نی سایتی های شمالی رفت و امد داشتم میومد ارومیه دیدنمون ب ...
واي دقيقا
من سر بچه اولم عضو بودم با خيليا صميمي و. رفت وامدو خيليا از خارج از كشور بودن اصلا در إرتباط بوديم.. بعد تلگرام اومد ديگه اونجا ميرفتيم گروه ميزديم و...اينجا كمرنگ شد
سر بچه دوم اومدم دوباره اينجا تجديد خاطره كنم با فضا
اوناییم که بی مورد گزارش میزدن شبیه بعضی ازون شاگرد اولای لوس کلاسن که تا یه چی میشن خانم اجازه فلانی حرف بد زد خخخخخ
دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا. این دیگه چجور عدالتیه؟.