2777
2789
عنوان

کمک توروخدا

86 بازدید | 6 پست

خانوما با دستمال کاغذی میخاستم دماغ بچم و پاک کنم خیلی وول میخورد یهو یه تیکه کوچولو دستمال رفت تو چشش سعی کردم درش بیارم اما وول میخورد.. یکم چشش و خاروند بعد دیگه اوکی شد،خیلی نگرانم.

چیکار کنم قطره بزنم تو چشمش؟ ۶ ماهشه

قطره نزن خودش درمیاد

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه چیزی میموند که اذیت میشدمتوجه میشدی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
من دیدمش.. اما یهو غیب شد.. در که نیومده شاید آب شده

اگه چیزی باشه که چشمشونمیتونه ببنده وگریه میکنه

نگران نباش پسر من 50 روزشه تو چشمش مو بود خواستم در بیارم خیلی وول خورد پشیمون سدم بعدا خودش از تو چشمش در اومد 

خدایابودن همسرو فرزندم برام تا اخر دنیا بسه  دیگه هیچی ازت نمیخوام