2777
2789
عنوان

باشوهرم سرپول دعوا کردیم بهم گفت مگه من....

| مشاهده متن کامل بحث + 1967 بازدید | 104 پست

وقت دندون پزشکی بگیرید  و  دوتایی برید 

اینطوری مجبورن  هزینه شو  حساب کنن

ولی گریه نداشت خدایی

من ک خندم گرفت ...😅

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو دندونت به عصب برسه باید درمان ریشه کنی روت کانال خرجش بیشتر میشه.زودتر به دادش برسی خرجش کمتره

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
چقد بیشور 

دیوونم کرده بخدا یه یارانه دستمه کل خرجمم باهمونه دیگه هیچی بهم پول نمیده خرج خونه باخودشه یارانمون واسه سه نفره منم یه قرعه کشی نوشتم برجی۵۰میدم بابتش بهم افتاد مثل احمقارفتم النگوخریدم درکل برام برجی۸۵میمونه بهش میگم این۵۰تومنو تو بایدبدی چون النگو خریدم سرکایمون بشه میگه دربیار تامن پولشوبدم توداری وز میدی من پول بدم 

😂اتیش نزن به دعواشون فکر کن یهویی بره اینو به شوهرش بگه اونم هاج و واج😂

🤣🤣اخه خیلی بد گفت 

استارتر نری بگی 😐😂برو با نخ سوزن بدوزش عابر بانکش زخم شده اینقدر پول داده بیرون 

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶

شوهرت بی ادبی کردا اما دندونم خیلی گرونه آدم زورش میاد پول بده من 2 ماهه پیش یه دندون پر کردم دوباره یکی دیگه درد گرفته. روم نمیشه به شوهرم بگم دوباره یه مقدار گذاشته بودم واسه مانتو و... یه مقدار از شوهرم می گیریم میرم سراغ دندون لامصب

😍😍😍😍😍