2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم طبیعیه ها چون دخترمنم همینطوره خب ماشالله بهشون چیکار داری بابچه خداروشکر کن حالااگه ریزه بود یه حرف ورفتاردیگه داشتن بیخیال اطرافیاگلم

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢

قد شما و باباش چنده ؟ 

بچه ندارم هر چي مينوشتم سايت تاييد نميكرد تا اينكه نشستم فكر كردم من اگه بچه داشتم اسمشو چي ميذاشتم ؟ و نوشتم ( مامان مهفام هستم ) و بالاخره اسمم تاييد شد . و شد آنچه شد  ، تقصير من چيه اسم خوبا رو شما برداشتين نامردا  . تيكر تبديل شدن به فردِ دلخواهم !  

کار به خصوصی لازم نیست بکنی یه جمله توضیح دادن که سخت نیست 

برای پسر منم همینطوره 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
دلم برا بچم میسوزه همش ازم میپرسن چرا درست حرف نمیزنه هی باید توضبح بدم هنوز دوسالش نشده تازه نسبت ب ...

عزیزم خیلی خوبه ک قد بلنده، ما آرزومه قدمون بلند باشه 

اینم در نظر بگیر ک بزرگ شد با هم سن و سالای خودش ک اونام قدشون بلنده باید ارتباط داشته باشه، کلا این نسل هم خوشکل هم قد بلند، به به 

اره  یه مشکل بچه های قد بلند اینه مادر مدام باید سن رو بگه

دلم میسوزه کاراش به چشم نمیاد همه بزرگتر از سنش باهاش رفتار میکنن نگران آیندشم خیلیم احساسیه بچم آخه

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته