2777
2789

سلام

دخترم و تقریبا یک ماه پیش از دست دادم و دکترا گفتن بیماری متابولیک داشته ولی من باورم نمیشه اخه سالم سالم بود یهو اینجوری شد

گفتن باید برا بچه بعدی قبلش آزمایش ژنتیک بدین

چند جا زنگ زدم هزینش بالاس ۶ میلیون میگن

من ندارم اینقدر هزینه کنم

حالا مخوام بدون آزمایش و .... دوباره باردار بشم توکل بخدا کنم

خدایا چرا حلما جونم و ازم گرفتی اخه😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تسلیت میگم.به نظر من پرس وجو کن شاید جایی باشه که رایگان انجام بدن 

تیکر تولد یکسالگی پسرمه💙 خدایا شکرت بعد از ی سقط و کلی انتظار پسرمو به من هدیه دادی. برای سبز شدن دامن همه منتظرا از ته دلت ی آمین بگو ❤

اگه  ۶ میلیون نداری پس بچه دار نشو میدونی خرج بچه خیلی بالاس 

همینجوری بچه دارشدی بچه مریض     به دتیا اوردی 

هم عذاب میکشی   هم   هزار برابر ۶ میلیون باید خرج کنی

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن تا خدا  اگه مصلحت میدونه یه کوچولوی سالم  بزاره تو دلم🤗👨‍👩‍👧💔❤

عزیزم تو قم یه مرکز ناباروری هست از طرف رهبری نصف هزینه ها رو تقبل میکنن، بیمارستان فرقانی، اسم مرکز و یادم نیست. یه تماس هم با اونجا بگیر

شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"

عزیزم این کار رو نکن. ا،ه خدای ناکرده باز این بچه هم چیزیش بشه تو میتونی تحمل کنی؟ 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

عزیزم من تازه آزمایش ژنتیک دادم خودم و همسرم ۱ میلیون شد 

اشتباه نکن قبلش حتما آزمایش بده

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

خدای نکرده خدای نکرده اگ برای برای این بچه هم مشکلی پیش بیاد از دستش بدی میدونی چه بلایی سرت میاد ؟چقد ضربه میبینی؟واسا هروقت هزینشو داشتی درست و اصولی انجامش بده تا انشالله یه بچه سالم داشتی باشی بدون هیچ استرس و نگرانی